Kawijakan ngabalikeun duit

Ngeunaan kawijakan balik 30 dinten:

Upami anjeun kedah kéngingkeun inpormasi balik, mangga ngahubungan kami dina waktos 30 dinten saatos nampi.

Pikeun pamundut Balik, punten baca inpormasi ieu:

 

1. Upami printer henteu tiasa dibuka, atanapi rusak nalika dikirimkeun, atanapi kami barang / produk anu kami henteu saluyu, anjeun tiasa ngalebetkeun pamundut pangembalian / pengembalian dana dina waktos 30 dinten.
 
2.Ngeunaan produk printer 3D kami, kami nyayogikeun garansi 1 taun pikeun sadaya bagian utama kalebet motherboard, motor, tampilan layar sareng ranjang manaskeun. Hadiah, asesoris sareng bagian rentan henteu katutup jaminanna.

Punten ngahubungi palayanan pelanggan kami sateuacana kanggo naon pamundut kanggo karusakan. 

Upami sanés masalah printer nyalira, kami moal nyandak biaya pengiriman. Sareng upami mesinna kedah uih deui ka Cina, kami ogé moal nanggung biaya pajak anu tiasa kajantenan.

3. Kacuali alesan logistik, upami anjeun henteu hoyong produkna, langsung nolak bungkusan, atanapi balik kusabab alesan pribadi saatos pangiriman (kedah dina kaayaan énggal), anjeun panginten kedah nanggung biaya anu dikirim ku anu ngajual sareng anu biaya pakét balik.

 

Tip Haneut:

Sateuacan balikkeun produk, punten nyungkeun gambar produk pikeun kami.

Sakali pamundut balik parantos disatujuan, butuh 25 dinten kanggo urang nampi produk sareng ngolah pengembalian dana saatos anjeun ngirimkeun produk deui ka kami.

 

Naon Bakal TronHoo3D Naha

Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng produk kami, mangga ngahubungan kami dina Facebook atanapi ku email, TronHoo3D bakal nangtukeun jenis panyakitna sareng ngabales anjeun gancang-gancang.

Kami bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah ku ngabimbing anjeun pikeun ngamutahirkeun perangkat keras, nyayogikeun dukungan téhnik atanapi ngagentos bagian aksésori.

Garansi mesin tetep henteu robih.

Asesoris: motherboard, kit nozel, papan ranjang dipanaskeun, tampilan, papan PCB, nikmati Jaminan 30 dinten (Standar 30 Dinten Garansi)

Catetan: Stiker Ranjang Panas, nozel, ranjang magnét sareng bahan séép sanésna henteu katutup ku garansi upami henteu disababkeun ku kagagalan mesin

* Mangsa jaminan tiasa bénten-bénten sesuai hukum sareng peraturan lokal.

 

Pamakéan inpormasi kontak pribadi

Ku kéngingkeun jasa penjualan dina kawijakan ieu, anjeun ngijinkeun TronHoo pikeun nyimpen inpormasi pribadi anjeun kalebet nami, nomer telepon, alamat pengiriman sareng alamat email. Kami bakal ngajagi kaamanan inpormasi anjeun.

 

SYARAT UMUM

TronHoo ngajamin yén ngabalikeun duit, ngaganti sareng ngalereskeun garansi tiasa dipénta upami tunduk kana kaayaan ieu:

 

Biaya pengiriman barang kedah ditutupan ku anu ngagaleuh kaayaan sapertos kieu:

Balikkeun produk pikeun alesan naon waé tibatan cacat anu kabuktosan.

 Pamulang teu kahaja.

● Malikeun barang-barang pribadi.

● Barang anu balik ngaku ngagaduhan cacat tapi dipendakan ku TronHoo QC aya dina kaayaan damel.

● Balikkeun barang anu rusak dina pengiriman internasional.

● Biaya anu aya hubunganana sareng pangunjung anu teu sah (pangiriman anu dilakukeun di luar prosés jaminan anu disatujuan).  

 

Naon anu Kedah Laksanakeun Sateuacan Meunangkeun Layanan Saatos-Penjualan

  1. Anu mésér kedah nyayogikeun buktos anu cekap pikeun ngagaleuh. 
  2. TronHoo kedah ngadokumentasikeun naon anu lumangsung nalika pembeli ngungkulan produk.
  3. Nomer sérial barang anu cacat sareng / atanapi buktina katingali anu ngagambarkeun cacat na diperyogikeun.
  4. Éta panginten kedah balikkeun barang pikeun pamariksaan kualitas.

 

Buktos pameseran anu sah:

Nomer pesenan tina beuli online anu dilakukeun ngalangkungan toko TronHoo Official