Kebijakan mbalekaken

Babagan kabijakan bali 30 dina:

Yen sampeyan kudu entuk informasi bali, hubungi kita sajrone 30 dina sawise ditampa.

Kanggo panjaluk Bali, waca informasi ing ngisor iki:

 

1. Yen printer ora bisa dibukak, utawa rusak nalika dikirim, utawa kita barang / produk sing ora cocog, sampeyan bisa ngirim panjaluk bali / mbayar maneh sajrone 30 dina.
 
2.Babagan produk printer 3D, kita nyedhiyakake garansi 1 taun kanggo kabeh bagean utama kalebu motherboard, motor, tampilan layar lan amben sing digawe panas. Hadiah, aksesoris lan bagean rentan ora dijamin babar pisan.

Hubungi layanan pelanggan sadurunge kanggo njaluk kerusakan. 

Yen ora masalah printer dhewe, kita ora bakal nampa biaya pengiriman. Lan yen mesin kasebut kudu bali menyang China, kita uga ora bakal dikenani biaya pajeg sing bisa kedadeyan.

3. Kajaba alesan logistik, yen sampeyan ora pengin produk, langsung nolak paket kasebut, utawa bali amarga alesan pribadi sawise dikirim (kudu ana ing negara anyar), sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya ekspres sing dikirim dening penjual lan biaya bali paket.

 

Tips Anget:

Sadurunge ngasilake produk, wenehake gambar produk kanggo awake dhewe.

Sawise panjaluk bali disetujoni, butuh 25 dina supaya bisa nampa produk lan proses pengembalian dana sawise sampeyan ngirim produk bali menyang kita.

 

Apa Bakal TronHoo3D Apa

Yen sampeyan duwe masalah karo produk, hubungi kami ing Facebook utawa liwat email, TronHoo3D bakal diagnosa masalah kasebut lan mbales sampeyan sanalika bisa.

Kita bakal mbantu ngatasi masalah kanthi nuntun sampeyan nganyari piranti keras, nyedhiyakake dhukungan teknik utawa ngganti bagean aksesoris.

Garansi mesin tetep ora diganti.

Aksesoris: motherboard, kit nozel, papan amben sing digawe panas, tampilan, papan PCB, nikmati Garansi 30 dina (Garansi 30 Dina Standar)

Cathetan: Stiker Tempat Tidur Panas, nozel, amben magnetik lan bahan konsumsi liyane ora dijamin babar pisan yen ora disebabake amarga gagal mesin

* Periode garansi bisa beda-beda miturut undang-undang lan peraturan lokal.

 

Panggunaan informasi kontak pribadi

Kanthi entuk layanan sales miturut kabijakan kasebut, sampeyan menehi wewenang kanggo TronHoo kanggo nyimpen informasi pribadi kalebu jeneng, nomer telpon, alamat pengiriman lan alamat email. Kita bakal nglindhungi keamanan informasi sampeyan.

 

SYARAT UMUM

TronHoo njamin manawa mbalekaken, ngganti lan ndandani garansi bisa dijaluk yen tundhuk kahanan ing ngisor iki:

 

Biaya pengiriman kudu dituku dening pembeli ing kahanan ing ngisor iki:

Mbalikake produk kanthi alesan apa wae kajaba cacat sing wis kabukten.

 Pengembalian ora sengaja.

● Mbalek barang pribadi.

● Barang sing bali diklaim duwe cacat nanging ditemokake dening TronHoo QC lagi kondhisi.

● Baliake barang sing rusak ing pengiriman internasional.

● Biaya sing ana gandhengane karo pengembalian sing ora sah (ngasilake apa wae sing digawe ing njaba proses jaminan sing disetujoni).  

 

Apa sing kudu ditindakake Sadurunge Entuk Layanan Purna Jual

  1. Sing tuku kudu menehi bukti tuku sing cukup. 
  2. TronHoo kudu nyathet apa sing kedadeyan nalika pembeli mutusake masalah produk.
  3. Nomer seri barang sing rusak lan / utawa bukti sing bisa ditampilake sing nggambarake cacat dibutuhake.
  4. Sampeyan bisa uga kudu ngasilake barang kanggo pengawasan sing berkualitas.

 

Bukti tuku sing sah:

Nomer pesenan saka tuku online sing digawe liwat toko TronHoo Official