Политика за рефундирање

За 30-дневната политика на враќање:

Ако треба да ги добиете информациите за враќање, контактирајте не во рок од 30 дена по приемот.

За барањето за враќање, прочитајте ги следниве информации:

 

1. Ако печатачот не може да се отвори, или оштети при испорака, или ако ние сме стоки / производи што не сме доследни, можете да поднесете барање за враќање / враќање на средствата во рок од 30 дена.
 
2.За нашите производи со 3Д печатач, ние обезбедуваме гаранција од 1 година за сите поголеми делови, вклучувајќи ја матичната плоча, моторот, екранот и загреаниот кревет. Подароците, додатоците и ранливите делови не се опфатени со гаранцијата.

Ве молиме, контактирајте ја нашата услуга за клиенти однапред за какво било барање за враќање на штетата. 

Ако не е проблемот со самиот печатач, ние нема да ги преземеме трошоците за испорака. И, ако машината треба да се врати во Кина, ние исто така нема да ја сносиме даночната такса што може да се појави.

3. Освен од логистички причини, доколку не сакате производ, директно го одбива пакетот или се враќа од лични причини по испораката (мора да биде во нова состојба), можеби ќе треба да понесете експресна такса испратена од продавачот и цена на враќање на пакетот.

 

Топли совети:

Пред да го вратите производот, наведете ја сликата за производите за нас.

Откако ќе се одобри барањето за враќање, може да потрае 25 дена за да го добиеме производот и да го процесираме враќањето откако ќе го испратите производот назад до нас.

 

Што ќе TronHoo3Д Дали

Ако имате било каков проблем со нашиот производ, контактирајте не на Фејсбук или по е-пошта, TronHoo3D ќе го дијагностицира проблемот и ќе ви одговори што е можно побрзо.

Ние ќе ви помогнеме да го решите проблемот со тоа што ќе ве водиме да го ажурирате хардверот, да обезбедите техничка поддршка или да ги замените дополнителните делови.

Гаранцијата на машината останува непроменета.

Додатоци: матична плоча, комплет за млазници, плоча за загреан кревет, дисплеј, плоча за PCB, уживајте во 30-дневна гаранција (стандардна гаранција од 30 дена)

Белешка: Налепници за топла постела, млазници, магнетски кревет и други потрошни материјали не се опфатени со гаранцијата ако не се предизвикани од дефект на машината

* Периодот на гаранција може да варира во согласност со локалните закони и регулативи.

 

Употреба на лични информации за контакт

Со добивање на услуга по продажба според оваа политика, го овластувате TronHoo да ги чува вашите лични информации, вклучувајќи име, телефонски број, адреса за испорака и адреса за е-пошта. Ние ќе ја заштитиме безбедноста на вашите информации.

 

ОПШТИ УСЛОВИ

TronHoo гарантира дека може да се побара наплата, замена и поправка на гаранцијата, доколку подлежат на следниве услови:

 

Трошоците за испорака мора да бидат покриени од страна на купувачот во следниве ситуации:

Враќање на производи од која било друга причина, освен докажан дефект.

 Случајно враќање на купувачот.

● Враќање лични предмети.

● Враќаните предмети тврдеа дека имаат дефекти, но откриени од TronHoo QC се во работна состојба.

● Враќање на неисправни предмети во меѓународната испорака.

● Трошоци поврзани со неовластено враќање (какво било враќање направено надвор од одобрениот процес на гаранција).  

 

Што да правите пред да добиете услуга по продажбата

  1. Купувачот мора да обезбеди доволен доказ за набавка. 
  2. TronHoo мора да документира што се случува кога купувачите ќе го отстранат производот.
  3. Потребен е серискиот број на неисправната ставка и / или видлив доказ што го прикажува дефектот.
  4. Можеби ќе биде потребно да се врати некој предмет за проверка на квалитетот.

 

Валиден доказ за набавка:

Број на нарачки од набавки преку Интернет направени преку продавницата TronHoo Official