Produk

  • 1

    1

    5645466456

  • TPU 3D Printer Filament

    TPU 3D Printer Filament

    Fitur:

    1. [Lemes Filamén Élastisitas Tinggi] TPU Flexible Filament mangrupikeun filuméntétan poliuretan thermoplastic (TPU) khusus direkayasa pikeun dikerjakeun dina kalolobaan printer 3D desktop. Cai mibanda karasa pantai 95A sareng tiasa manteng 3 kali langkung panjang batan aslina.
    2. [Bébas Ngawangun Permukaan] Adhesion ranjang anu saé, low-warp sareng low-bau, ngajantenkeun filamen 3D fleksibel ieu gampang dicetak. Éta tiasa ngariung kana ranjang cetak kalayan saé pisan tanpa manaskeun.
    3. [Bébas-Blog & Bébas Gelembung] TPU filamén 1,75 Vacuum Disegel masihan anjeun pangalaman percetakan anu lancar sareng stabil kalayan ngeusian deui ieu. Teu Gratis sareng henteu gelembung bakal dijanjikeun.
    4. [Wide Compatibility] Cocog sareng sadaya printer FDM dina pasaran anu nampi filamén 1,75 mm; Kalebet Prusa i3, Monoprice MakerSelect, SainSmart xCreality, sareng printer RepRap anu sanés.
    5. [Akurasi Diménsi & Konsistensi] canggih diameter diameter ngukur sareng sistem kontrol adaptif diri dina pabrik jaminan filamen TPU lemes ieu janten toleransi anu ketat, diameter 1,75mm, akurasi dimensi + / - .02 mm tanpa kaleuleuwihi; 1 kg spol (2.2lbs)

  • BestGee T220S Pro FDM/FFF 3D Printer

    BestGee T220S Pro FDM / FFF 3D Printer

    1. [90% Pra-dirakit]: Anu énggal sumping nyederhanakeun perakitan. Bagian anu rumit sapertos cantilever, gantry, sareng nozzle parantos dirakit sateuacan angkat ti pabrik. 90% prosés perakitan réngsé sateuacanna. Éta ngahémat 50% waktos perakitan dibandingkeun sareng printer sanésna, sareng mastikeun kualitas percetakan anu langkung saé.

    2. [3.5 "Layar Sentuh Warna Pinuh]: UI anu ramah sareng gampang dioperasikeun, percetakan offline nganggo kartu SD atanapi USB. Pamitan layar tombol manual tradisional.

    3. [Auto Leveling]: Henteu kedah sacara manual tingkatkeun ranjang cetak. Ngan kedah pencét ikon tingkat otomatis sareng antosan printer bérés leveling nyalira.

    4. [Pasokan Daya Merek]: Suplai kakuatan mérek MING WEL kaluaran kakuatan langkung stabil mastikeun fluktuasi suhu minimum anu penting pikeun percetakan anu panjang sareng intensif. Panas ranjang cetak kana suhu anu langkung luhur pikeun ABS sareng filamén kakuatan tinggi.

    5. [Cetak Cahaya]: Lampu LED ngabantosan anjeun pikeun niténan percetakan iraha waé sahingga anjeun tiasa terang status percetakan kalayan jelas.

  • BestGee T220S FDM/FFF 3D Printer

    BestGee T220S FDM / FFF 3D Printer

    Fiturna: 1. CEPAT PANAS & RESUME PRINTNgan ukur peryogi 3 menit kanggo ngahontal suhu operasi tina ranjang anu dipanaskeun. Printer dijagaan ku catu daya na tina paku voltase sareng pareum listrik. Upami éta kaleungitan kakuatan listrik dumadakan, anjeun tiasa neraskeun cetak tina lapisan anu terakhir. 2. CETAKAN KETABUHANExtruder Titan stabil tiasa nyetak modél kualitas langkung luhur. Gerakan lancar sareng stabil sumbu X / Y / Z ngajantenkeun unggal percetakan tiasa dianggo sampurna. 3. ngaleungitkeun gampang: permukaan ranjang cét magnét pikeun gampang dicabut modél. Dipiceun permukaan cetak magnét kalayan gampang tina ranjang anu dipanaskeun sareng cabut modél anu henteu kedah aya kerok. 4. SUPPLY POWER SAFE: Suplai kakuatan mérek nganteurkeun langkung seueur kakuatan kalayan kaluaran anu stabil mastikeun fluktuasi suhu diminimalkeun, utamina nalika sidik panjang sareng intensif. Panas ranjang cetak langkung gancang sareng ka suhu anu langkung luhur pikeun nyetak ABS sareng saringan kakuatan tinggi suhu luhur anu sanés. 5. Majelis CEPAT: Printer BestGee T220S hadir sareng sababaraha bagian anu dipasang, masang bracket, nozel, sambungkeun sababaraha kabel, ngan ukur 3 léngkah pikeun gampang ngarengsekeun perakitan bahkan pikeun anu nembé ngan dina 5 menit.

  • BestGee T300S Pro FDM/FFF 3D Printer

    BestGee T300S Pro FDM / FFF 3D Printer

    Fitur:

    1. [Print Volume langkung ageung]: 300 * 300 * 400m volume cetak ageung pikeun modél langkung ageung. Langkung seueur ideu ageung anjeun moal janten impian. Sistem stabilisasi sumbu Double Z, gerak sinkron sareng akurasi tinggi. Anjeun tiasa nyetak langkung seueur citak anu langkung ageung tanpa hariwang.
    2. [4.3 "Layar Sentuh Warna]: Pamitan layar tombol manual tradisional. Gampang dioperasikeun ku layar rampa warna 4.3 ", UI saderhana sareng ramah kalayan fitur anu euyeub.
    3. [Auto Leveling]: Dilengkepan modul leveling otomatis anu sacara otomatis ngadeteksi 25 poin, ngadukung kompensasi pangaturan waktu nyata tina jangkungna nozel. Éta moal janten masalah upami ranjang cetak anjeun ngagulung.
    4. [Filament prompt detection] Nalika detéktor filamén ngadeteksi yén filaménna rusak atanapi habis, sistem sacara otomatis lirén pikeun nyetak sareng ngadorong pikeun tuang.
    5. [Resume Print] Hiji klik kanggo neraskeun tina posisi anu terakhir dirékam nalika kaserang listrik. Printer bakal naroskeun naha anjeun hoyong dipulangkeun cetak atanapi henteu saatos anjeun balik kana printer.

  • BestGee T300S FDM/FFF 3D Printer

    BestGee T300S FDM / FFF 3D Printer

    1. Jembar BANGUNAN VOLUME: T300S hadir sareng salah sahiji jilid ngawangun pangageungna 300 * 300 * 400mm, éta tiasa aktip deui ideu anjeun sareng nyetak modél anu langkung ageung. Sistem stabilisasi sumbu Z ganda mastikeun arah Z tiasa dianggo langkung stabil. Anjeun teu kedah hariwang teuing ngeunaan printer anu kacilakaan nalika nyetak bagian luhur modél.

    2. SAMPURAN: Layar mangrupikeun sudut tampilan 45-derajat anu manusiawi sareng raoseun. Sareng layar kontrol tombol sadaya-dina-kéngingkeun operasi langkung saderhana.

    3. GAMPANG NGUMPULAN: Kaseueuran bagian anu dipasang, anjeun ngan saukur kedah masang bracket kana dasarna nganggo sekrup sareng sambungkeun kabelna. Ngan butuh lima menit pikeun nyiapkeun printer na sareng anu tiasa dianggo.

    4. FLASH HEATING & RecOVER PRINTING: T300S ngan peryogi 3 menit kanggo ngantep ranjang anu dipanaskeun dugi ka 100 ℃ langkung gancang tibatan kaseueuran mérek anu sanés dina harga anu sami. Upami aya kacilakaan nalika percetakan sareng listrikna pareum, tong hariwang, printer bakal pulih cetak anjeun kalayan sampurna.

    5. HARANSI JEUNG DUKUNGAN: Kami gaduh tim téknis sareng saatos jual. Garansi 12 bulan sareng dukungan téknis 24hrs bakal dijanjikeun.

  • LC100 Portable Laser Engraving Machine

    LC100 Mesin Ukiran Laser Portabel

    1. [Compact & Portable] Handy laser engraver henteu nyandak tempat anjeun. Panyekel dilipat teu kedah hariwang mawa masalah atanapi karusakan. Bawa ka mana waé, jantenkeun ngukir seueur hal, ngantepkeun ngabébaskeun ciptaan anjeun.

    2. [Kontrol Bluetooth & Aplikasi Gampang Dipaké] Sambungkeun sareng smartphone nganggo Bluetooth nirkabel. Ngoperasikeun kubus laser ku aplikasi mobile. Kisaran ukiran 100mm * 100mm: Opat gaya ukiran anu béda: grayscale, print, monochrome, outline, sareng Stamp.

    3. [Laser Precision Tinggi] laser frekuensi tinggi 405nm kalayan presisi sareng efisiensi anu langkung luhur, umur panjang jasa. Tiasa ngukir dina kai, Kertas (Sanés kanggo kertas bodas), Awi, Plastik, Lawon, Buah, Dirasa jsb Sanés kanggo Logam, Kaca, Permata.

    4. [Perlindungan Kaamanan] Ngalengkepan sirah laser kualitas luhur ngajantenkeun durablity, stabilitas anu langkung saé sareng waktos damel anu lami; Deteksi gerakan dipasang pikeun kaamanan. Laser Cube bakal mareuman nalika geter, nyegah kamungkinan cilaka disababkeun ku gerakan anu teu disangka-sangka.

    5. [Jangkungna sareng Arah Ngepaskeun] 200mm jarak damel sareng jangkungna 80mm tiasa diatur; 90°pangaluyuan sudut pikeun objék anu béda dina kaayaan anu béda.

  • PLA 3D Printer Filament

    PLA 3D Printer Filament

    Fitur:
    1. [Premium PLA Filament] TronHoo PLA 3D filamén nganggo bahan baku purity tinggi anu gaduh shrinkage lemah sareng fitur lapisan beungkeutan anu saé, minuhan tungtutan anjeun pikeun proyék percetakan anu béda kalayan kateguhan anu langkung luhur. Éta 100% didamel tina bahan alami anu ramah lingkungan. Éta biodegradable, henteu toksik sareng ramah lingkungan.
    2. [Bebas bakiak & Bébas Gelembung] Garing garing salami 24 jam sateuacan bungkus sareng vakum disegel nganggo bahan pengering, aktipkeun percetakan anu langkung lemes sareng langkung stabil. Kusabab filamén PLA rawan kalembaban, punten disimpen kana tempat anu garing sareng tiis pikeun matiain kinerja percetakan anu saé.
    3. [Kurang kusut & Kasaluyuan Lega] Puteran mékanis lengkep sareng pamariksaan manual anu ketat, anu ngajamin filamen PLA rapih sareng gampang diseupan. Gawe sampurna sareng seueur printer FDM 3D dina pasaran.
    4. [Akurasi Diménsi & Konsistensi] Advanced diameter diameter ngukur sareng sistem kontrol adaptif diri dina pembuatan mastikeun kasabaran anu ketat. Diaméter 1.75mm, akurasi diménsi + / - 0,02 mm tanpa kaleuleuwihan; 1 kg spol (2.2lbs).
    5. [Multi-Use] Ngadamel langkung seueur tibatan modél kalayan percetakan 3D! Rancang sareng hirupkeun papanggihan anjeun sareng potongan fungsional anu sanés pikeun dianggo dina aplikasi sadidinten sapertos kasus telepon khusus, dompet, alat uyah, patung, wadah lilin, tag anjing sareng seueur deui.

  • ABS 3D Printer Filament

    Filamen ABS 3D Printer

    Fitur:

    1. [Kirang Bauan, Kirang Ngalangkungan] Filem TronHoo ABS didamel nganggo résin ABS anu massal-polimér polimérisasi, anu ngagaduhan kandungan anu handap handap sacara signifikan dibandingkeun résin ABS tradisional. ABS 3D dicetak dina 220°C dugi ka 250°C, disarankeun nganggo ranjang anu dipanaskeun atanapi tempat ngawangun anu tertutup pikeun ngendalikeun hawa tina bahan ieu sareng nyegah perengkutan.
    2. [Percetakan Lancar & Stabil]: TronHoo 3D janji moal aya kusut, teu aya gelembung sareng henteu bakiak. Kinerjaana stabil sareng ékstrusi lemes sareng adhesion anu saé, henteu nganggo tali sareng masalah perang dina setting anu optimal.
    3. [Tahan Tinggi] ABS mangrupikeun filamén tahan panas, tahan panas anu ngahasilkeun desain anu kuat sareng pikaresepeun. Paporit pikeun prototyping fungsional, cetakan ABS saé pisan kalayan henteu kedah ngagosok.
    4. [Akurasi & Konsisténsi Diménsi] filamén ABS diaméterna 1.75mm ieu parantos dilakukeun kalayan standar produksi anu ketat. Moal aya masalah gangguan percetakan disababkeun ku knotting filamén.
    5. [Vacuum Packing] Pangmayaran lengkep salami 24 jam sateuacan dibungkus. Kami nganggo kantong bungkusan anu disegel vakum pikeun bungkus filamén printer 3d tetep perséntase kalembaban minimal sareng dikawasa. Pikeun nyingkahan nozel ngabatesan sareng bubbling.

  • PETG 3D Printer Filament

    Filem printer PETG 3D

    Fitur:

    1. [Ngagabungkeun PLA sareng ABS] filamen PETG ngagabungkeun kaunggulan duanana PLA 3D filamen filamen sareng ABS 3D filament filament, gampang dianggo sapertos PLA, kakuatan awét sapertos ABS.
    2. [Bebas Clog & Bébas Gelembung] Dirancang sareng Didamel nganggo Patén Bebas Clog kanggo ngajamin pangalaman percetakan anu lancar sareng stabil. Garingkeun lengkep pikeun 24 jam sateuacan bungkus aluminium foil vakum, anu sacara efektif tiasa ngajagi filamén PETG tina kalembaban.
    3. [Akurasi Diménsi & Konsistensi] filamen PETG anu tangguh ieu janten toleransi anu ketat. Diaméter 1.75mm, akurasi diménsi + / - 0,02 mm tanpa kaleuleuwihan; 1 kg spol (2.2lbs).
    4. [Kasaluyuan lega] Hatur nuhun kana standar kualitas luhur dina hal akurasi pabrik sareng kasabaran leutik diaméterna +/- 0.02mm, éta tiasa dianggo sareng harmonis sampurna sareng sadaya kaseueuran umum 1.75mm FDM 3D printer.
    5. [Bebas Résiko] Garansi gratis sasasih, 30 dinten Uang-balik upami anjeun henteu wareg.

  • PCL 3D Printer Filament

    PCL 3D Printer Filament

    Fitur:
    1. [SAFER & HEALTHIER MATERIAL]: Dibandingkeun sareng PLA, filamén PCL kalayan suhu lebur anu langkung handap tina 70anu ngaleungitkeun résiko ngabakar leungeun. Di sagigireun éta, ngeusian deui filamén PCL 100% diturunkeun tina sumber daya pepelakan anu tiasa dirobih anu henteu-toksik, henteu bau, henteu ngambek sareng biodegradable.
    2. [ULTRA-SMOOTH] filamén PCL pikeun pulpen 3D kalayan téknologi ngaleupaskeun témpé sareng filmén PCL presisi tinggi diameter diaméterna 1.75mm mastikeun gambar 3D anjeun kalayan lancar pisan tanpa résidu anu berminyak atanapi gelembung, henteu aya panyumbatan.
    3. [KUALITAS TINGGI] Kualitas luhur sareng Precision High 3D Pen ngeusian ku 1.75mm, akurasi dimensi + / - .05 mm tanpa kaleuleuwihanan.
    4. [KOMPASIBADI UNIVERSAL] Cocog sareng kaseueuran 3D Pén / 3D Printer dina pasaran.
    5. [Saé kanggo murangkalih kanggo nyiptakeun] Printer Filament mangrupikeun kado anu hadé pikeun barudak nalika Natal, ulang taun, sareng liburan; Nyiapkeun bahan anu cekap pikeun ngarobah ide novél janten kanyataan.

  • PLA Silk 3D Printer Filament

    PLA Sutra 3D Printer Filament

    Fitur:

    1. [Ngarasa Sutra-Sutra] Permukaan shinny silky sareng hérang sutra, masihan sentuhan anu mulus, mutiara sareng unik. Item Rampung 3D Dicetak kalayan Penampilan Sutra Glossy Gamelan, sampurna pikeun seni, karajinan, DIY, sareng seueur proyék cetak 3D anu béda.
    2. [Nyetak Gampang] Kakuatan beungkeutan lapisan anu hadé ngajantenkeun bagian percetakan langkung kuat. Ngabentuk anu saé, henteu aya gelembung, henteu aya warping edge, nyoco konsisten, print stable, henteu nyumbat, ramah lingkungan, idéal pikeun percetakan di jero ruangan.
    3. [Kasaluyuan Luhur] 1.75mm Sutra PLA filamén kalayan kasabaran diaméterna tinggi, desain pikeun nyocogkeun paling FDM 3D Printer dina Pasar, BestGee, Ultimaker, RepRap turunan, MakerBot, Makergear, Prusa i3, Monoprice MakerSelect sareng seueur deui.
    4. [Tips Nyitak]: Nyarankeun ranjang panas 50-60°C. Nyarankeun suhu percetakan: 200°C. Pikeun ngahindarkeun kusut, lebetkeun filamén kana liang spol pikeun ngalereskeun saatos dianggo unggal waktos.
    5. [Paket & Garansi]: Pangmayaran lengkep salami 24 jam sateuacan bungkus aluminium foil vakum. Garansi gratis hiji bulan, Balik deui 30 dinten upami anjeun henteu wareg.

12 Teras> >> Halaman 1/2