Produktet

 • Thermochromic PLA 3D Printer Filament

  Filament i printerit 3D termokromik PLA

  Thermochromic PLA i TronHoo shkëlqen në rrjedhshmëri të mirë për të siguruar dalje të qetë dhe të qëndrueshme të filamentit dhe më pas eliminon mundësinë e telit të pabarabartë të ekstruduar që mund të shkaktojë bllokime të grykës dhe efekt printimi të pakënaqur.Ky material i ri tregon gjithashtu qëndrueshmëri të shkëlqyeshme që artikujt e printuar 3D kanë rezistencë më të lartë ndaj ndikimit sesa ato të bëra nga filamenti i përgjithshëm PLA.Përveç kësaj, vetëm toleranca me diametër 0,02 mm e telit të filamentit jep saktësi maksimale për projektet që kërkojnë detaje përfundimtare të printimit.Me ngjyra të shumta të disponueshme, kjo PLA miqësore me mjedisin, jo toksike e kategorisë ushqimore, ofron ngjyra të shkëlqyera pa flluska dhe deformime, duke e bërë veten një opsion risi për printimin 3D.

 • PLA Luminous 3D Printer Filament

  Filament i printerit 3D ndriçues PLA

  Karakteristikat:

  1. [Shkëlqim në errësirë]: Përmban materiale fosforeshente që shkëlqejnë në errësirë ​​pasi thithin energjinë e dritës.

  2. [Paketë e vulosur me vakum]: Filamenti i printimit 3D TronHoo është i paketuar me kujdes me vakum me tharës për të ruajtur nivelin e ulët të përmbajtjes së lagështirës.Paketa e mban të thatë dhe ruan pluhurin dhe grimcat e huaja, parandalon bllokimin e grykës.

  3. [Saktësi e lartë +/- Tolerancë 0,03 mm]: mbështjellje e plotë e filamentit të printerit 3d 1 kg, rrumbullakësi perfekte dhe tolerancë shumë e ngushtë me diametër afërsisht 330 m filament në secilën bobinë, lehtësi përdorimi, deformim minimal, erë, bllokim dhe flluska.

  4. [Tangle Free & Pa Plugging]: Ka diametër dhe rrumbullakësi të qëndrueshme, më pak vargje dhe deformime, ngjitje të fortë të shtresës.Filamenti i printerit 3D TronHoo pa artikuj dhe pa papastërti përputhet me direktivën e kufizimit të substancave të rrezikshme (RoHS) dhe nuk përmban substanca potencialisht të rrezikshme.

  4. [Garancia për kthimin e parave]: TronHoo ofron garanci për kthimin e parave.Nëse nuk jeni plotësisht të kënaqur me cilësinë, na kontaktoni me kohë.

 • BestGee T300S Pro Desktop 3D Printer

  Printeri 3D i desktopit BestGee T300S Pro

  TronHoo BestGee T300S Pro është një printer desktop FDM/FFF 3D me cilësi të lartë për konsumatorët.Është një printer praktik 3D që synon të ndihmojë krijuesit të krijojnë dhe printojnë në një mënyrë më të zgjuar, më të thjeshtë dhe më të lehtë.T300S Pro miraton strukturë modulare me kornizë metalike për besueshmërinë e funksionimit dhe konfigurimin e lehtë.Ai shquhet me karakteristika të gjithanshme si ekrani me prekje 4,3'' me ngjyra, shtrati i printimit me nxehje të shpejtë, nivelim automatik, nxjerrje e saktë dhe e qëndrueshme e filamentit, vëllim i madh ndërtimi, zbulim i rrjedhjes së filamentit dhe rifillim pa probleme nga ndërprerja e energjisë.Shijoni argëtimin dhe përfitimet e teknologjisë së printimit 3D me printerin 3D TronHoo BestGee T300S Pro FDM/FFF.

   

  √ Shtrati i printimit me ngrohje të shpejtë

  √ Nivelimi automatik për përvojë më të mirë të përdoruesit

  √ Sistemi i lëvizjes së motorit TMC2208 për denoising efektiv

  √ Ndërprerësi i kufirit optoelektrik për pozicionim të saktë

  √ Vëllimi i madh i ndërtimit (300*300*400 mm)

  √ Ekstrudim i saktë dhe i qëndrueshëm i filamentit

  √ Zbulimi i mbarimit të filamentit

  √ Rifillimi i ndërprerjes së energjisë pa probleme

  √ Struktura modulare e kornizës metalike për konfigurim të lehtë

  √ Ekran me prekje me ngjyra 4,3''

  √ Ndriçimi i printimit për vëzhgimin e procesit të ngushtë

  √ Treguesi me shumë ngjyra për të nënkuptuar status të ndryshëm

  √ Heqja e lehtë e printimit

 • LaserCube LC400 Desktop Laser Engraving Machine

  Makinë për gdhendje me laser tavoline LaserCube LC400

  Seria LaserCube LC400, duke përfshirë tre modele, LC400, LC400S, LC400 Pro, janë makineri të reja të gdhendjes me lazer të konsumit të Tronhoo me një zonë gdhendjeje 400x400 mm.Të tre modelet miratojnë strukturë unike të rregullimit të lartësisë me lazer për rregullim të lehtë të lartësisë.

  Kokat lazer të kësaj serie pajisen me mëngë mbrojtëse lazer për të mbrojtur sytë e krijuesve nga lëndimet.Seritë pajisin lazer me fokus fiks me cilësi të lartë për saktësi të kënaqshme të gdhendjes.Materiale të ndryshme gdhendjeje dhe prerjeje mbështeten për mundësi të pakufizuara krijimi.Sa i përket modelit të kornizave metalike modulare, krijuesit mund ta instalonin makinën me lehtësi.

   

  √ Dizajni i ri i mbrojtjes së syve

  √ Zona e gdhendjes 400x400mm

  √ Strukturë unike e rregullimit të lartësisë me lazer

  √ Mbrojtje Inteligjente e Sigurisë

  √ Laser i përmirësuar me fokus fiks me cilësi të lartë

  √ Materiale të ndryshme gdhendjeje

  √ Montim i lehtë

 • BestGee T220S Pro Desktop 3D Printer

  Printeri 3D i desktopit BestGee T220S Pro

  TronHoo BestGee T220S Pro është një printer desktop FDM/FFF 3D me performancë të shkëlqyer printimi për konsumatorët.Është një printer 3D me strukturë modulare me kornizë metalike që kërkon konfigurim të lehtë.Ai shkëlqen me shtratin e printimit me ngrohje të shpejtë, nivelimin automatik, nxjerrjen e saktë dhe të qëndrueshme të filamentit, vëllimin e madh të ndërtimit, zbulimin e mbarimit të filamentit dhe rifillimin pa probleme nga ndërprerja e energjisë.Ekrani me prekje 3,5'' me ngjyra ofron funksionim të lehtë për krijuesit.TronHoo printer desktop T220S Pro 3D pa aftësitë e krijuesve për të krijuar dhe ndërtuar me inovacion.

   

  √ Shtrat me ngrohje të shpejtë

  √ Nivelimi automatik për përvojë më të mirë të përdoruesit

  √ Sistemi i lëvizjes së motorit TMC2208 për denoising efektiv

  √ Ndërprerësi i kufirit optoelektrik për pozicionim të saktë

  √ Vëllim i madh ndërtimi (220*220*250 mm)

  √ Ekstrudim i saktë dhe i qëndrueshëm i filamentit

  √ Zbulimi i mbarimit të filamentit

  √ Rifillimi i ndërprerjes së energjisë pa probleme

  √ Struktura modulare e kornizës metalike për konfigurim të lehtë

  √ Ekran me prekje 3,5'' me ngjyra

  √ Heqja e lehtë e printimit

 • BestGee T220S Desktop 3D Printer

  Printeri 3D i desktopit BestGee T220S

  TronHoo BestGee T220S është një printer desktop FDM/FFF 3D që lejon përdoruesit të jenë më krijues.Është një printer 3D i nivelit të konsumatorit me performancë dhe saktësi të madhe printimi.

  Karakterizohet me konfigurim të lehtë, shtrat printimi me ngrohje të shpejtë, kornizë metalike për funksionim të besueshëm, nxjerrje të saktë dhe të qëndrueshme të filamentit, vëllim të madh ndërtimi, zbulim të mbarimit të filamentit dhe rifillim pa probleme nga ndërprerja e energjisë, printeri 3D T220S u ofron krijuesve fleksibël mënyra për të krijuar dhe eksploruar mundësinë dhe argëtimin e printimit 3D.

   

  √ Shtrat me ngrohje të shpejtë

  √ Vëllim i madh ndërtimi (220*220*250 mm)

  √ Ekstrudim i saktë dhe i qëndrueshëm i filamentit

  √ Zbulimi i mbarimit të filamentit

  √ Rifillimi i ndërprerjes së energjisë pa probleme

  √ Struktura modulare e kornizës metalike për konfigurim të lehtë

  √ Ekran me prekje 3,5'' me ngjyra

  √ Heqja e lehtë e printimit

 • LaserCube LC100 Portable Laser Engraving Machine

  Makinë portative për gdhendje me laser LaserCube LC100

  Tronhoo LaserCube LC100 është një makinë portative për gdhendje me lazer të konsumit.Ky mini model i palosshëm i serisë së gdhendjes me lazer Tronhoo mbështet lidhjen me Bluetooth dhe funksionimin e aplikacionit për cilësim të thjeshtë printimi dhe lidhje me valë.Mbështet materiale të ndryshme gdhendjeje si dru, letër, bambu, plastikë, pëlhurë, fruta, shami etj. me lazer me frekuencë të lartë 405 nm me saktësi dhe efikasitet të lartë për mundësi të pakufizuara krijuese.Mbyllja automatike nën dridhje të lehtë të gdhendësit siguron besueshmëri të performancës.Ai miraton strukturë kompakte të palosshme dhe mbështet rregullimin fleksibël të lartësisë dhe drejtimit për përgatitjen e shpejtë të nisjes.

   

  √ Lidhja Bluetooth

  √ Cilësimi dhe funksionimi i aplikacionit

  √ Dizajn kompakt i palosshëm

  √ Mbyllja nën dridhje të lehtë

  √ Mbështetje e materialeve të ndryshme të gdhendjes

  √ Bllokimi i fjalëkalimit

  √ Laser me cilësi të lartë

 • BestGee T220S Lite Desktop 3D Printer

  Printeri 3D për desktop BestGee T220S Lite

  TronHoo BestGee T220S Lite është një printer desktop FDM/FFF 3D që lejon përdoruesit të jenë më krijues.Është një printer 3D i nivelit të konsumatorit me performancë dhe saktësi të madhe printimi.

  Karakterizohet me konfigurim të lehtë, shtrat printimi me ngrohje të shpejtë, kornizë metalike për funksionim të besueshëm, nxjerrje të saktë dhe të qëndrueshme të filamentit, vëllim të madh ndërtimi, zbulim të mbarimit të filamentit dhe rifillim pa probleme nga ndërprerja e energjisë, printeri T220S Lite 3D u ofron krijuesve mënyra fleksibël për të krijuar dhe eksploruar mundësinë dhe argëtimin e printimit 3D.

   

  √ Shtrati me ngrohje të shpejtë

  √ Vëllim i madh ndërtimi (220*220*250 mm)

  √ Ekstrudim i saktë dhe i qëndrueshëm i filamentit

  √ Zbulimi i mbarimit të filamentit

  √ Rifillimi i ndërprerjes së energjisë pa probleme

  √ Struktura modulare e kornizës metalike për konfigurim të lehtë

  √ Ekran me prekje 3,5'' me ngjyra

  √ Heqja e lehtë e printimit

 • KinGee KG408 Professional Desktop Resin 3D Printer

  Printer 3D profesional me rrëshirë desktopi KingGee KG408

  TronHoo KinGee KG408 është një printer 3D profesional me rrëshirë desktopi.Ky printer LCD, duke adoptuar teknologjinë e Fotopolimerizimit Vat, është i pajisur me një ekran mono LCD 8,9” 4K për jetë më të gjatë shërbimi dhe efikasitet më të lartë.Burimi i dritës i këtij printeri duke përdorur grupin paralel LED të gjeneratës së 4-të siguron kënd më të vogël, saktësi më të mirë për rezultate të besueshme.Mbështet deri në 8 herë anti-aliasing dhe trashësi shtresë 0,025-0,1 mm me më pak teksturë për sipërfaqe më të lëmuar.I disponueshëm me sistemin e lëvizjes së motorit të qetë, funksionim të lehtë me ekran me prekje, pa nevojë për nivelim, dizajn të strukturës së hekurudhës me dy boshte me besueshmëri dhe shpejtësi 3 herë më të shpejtë printimi, printeri 3D me rrëshirë TronHoo KingGee KG408 është një opsion i shkëlqyeshëm për dizajnerët e veprave artistike, mësuesit. dhe krijuesit e pavarur etj. me produktivitet të rritur dhe saktësi të përsëritshme.

  √ LCD mono 8,9 inç 4K

  √ Ekran me prekje plot ngjyra

  √ varg paralel i gjeneratës së 4-të

  √ 8 herë anti-aliasing

  √ 3 herë më e shpejtë shpejtësi printimi

  √ Lehtë për t'u përdorur, nuk kërkohet nivelim

  √ Struktura e shinave me dy boshte

  √ Trashësia e shtresës 0,025-0,1 mm

  √ Sistemi i lëvizjes së motorit të qetë

 • KinGee KG406 Professional Desktop Resin 3D Printer

  Printer 3D profesional me rrëshirë desktopi KingGee KG406

  TronHoo KingGee KG406 është një printer 3D profesional me rrëshirë desktopi.Ky printer LCD, i cili adopton teknologjinë e Fotopolimerizimit të Vat-it, është i pajisur me një LCD mono 6" 2K për jetë më të gjatë shërbimi dhe efikasitet më të lartë.Burimi i dritës i këtij printeri duke përdorur grupin paralel LED të gjeneratës së 4-të siguron kënd më të vogël, saktësi më të mirë për rezultate të besueshme.Mbështet deri në 8 herë anti-aliasing dhe trashësi shtresë 0,025-0,1 mm me më pak teksturë për sipërfaqe më të lëmuar.I disponueshëm me sistemin e lëvizjes së motorit të qetë, funksionim të lehtë me ekran me prekje, pa nevojë për nivelim, dizajn të strukturës së hekurudhës me dy boshte me besueshmëri dhe shpejtësi 3 herë më të shpejtë printimi, printeri 3D me rrëshirë TronHoo KingGee KG406 është një opsion i shkëlqyeshëm për dizajnerët e veprave artistike, mësuesit. dhe krijuesit e pavarur etj. me produktivitet të rritur dhe saktësi të përsëritshme.

   

  √ LCD mono 6 inç
  √ varg paralel i gjeneratës së 4-të
  √ 8 herë anti-aliasing
  √ 3 herë më e shpejtë shpejtësi printimi
  √ Lehtë për t'u përdorur, nuk kërkohet nivelim
  √ Binarët lineare të dyfishta
  √ Trashësia e shtresës 0,025-0,1 mm
  √ LCD mono 2K
  √ Sistemi i lëvizjes së motorit të qetë

 • PLA 3D Printer Filament

  Filament i printerit 3D PLA

  Karakteristikat:
  1. [Filamenti PLA Premium] Filamenti TronHoo PLA 3D përdor lëndë të para me pastërti të lartë që kanë tkurrje të ulët dhe veçori të mira të lidhjes së shtresës, duke përmbushur kërkesat tuaja për projekte të ndryshme printimi me rezistencë më të lartë.Është 100% i bërë nga materiale natyrore miqësore me mjedisin.Është i biodegradueshëm, jo ​​toksik dhe miqësor ndaj mjedisit.
  2. [Pa bllokime dhe pa flluska] Tharë plotësisht për 24 orë përpara paketimit dhe mbyllja me vakum me tharëse, mundëson printim shumë më të butë dhe më të qëndrueshëm.Meqenëse filamenti PLA është i prirur ndaj lagështirës, ​​ju lutemi ruajeni në një vend të thatë dhe të freskët për të pasur performancë të shkëlqyer printimi.
  3. [Përputhshmëria më pak e ngatërruar dhe e gjerë] Mbështjellja e plotë mekanike dhe ekzaminimi i rreptë manual, të cilat garantojnë fijet e PLA të rregullta dhe të lehta për t'u ushqyer.Punon në mënyrë të përsosur me shumicën e printerëve 3D FDM në treg.
  4. [Saktësia dhe konsistenca dimensionale] Matja e avancuar e diametrit CCD dhe sistemi i kontrollit vetë-përshtatës në prodhim sigurojnë toleranca strikte.Diametri 1,75 mm, saktësia dimensionale + / – 0,02 mm pa asnjë ekzagjerim;1 kg bobinë (2,2 lbs).
  5. [Multi-Use] Bëni më shumë sesa thjesht modele me printim 3D!Dizajnoni dhe vini në jetë shpikjet tuaja dhe pjesët e tjera funksionale për përdorim në aplikacionet e përditshme si kuti telefoni me porosi, kuleta, kripes, skulptura, mbajtëse qirinjsh, etiketa qensh dhe shumë të tjera.

 • ABS 3D Printer Filament

  Filament i printerit 3D ABS

  Karakteristikat:

  1. [Më pak erë, më pak shtrembërim] Filamenti ABS TronHoo është bërë me një rrëshirë speciale ABS të polimerizuar me shumicë, e cila ka përmbajtje dukshëm më të ulët të avullimit në krahasim me rrëshirat tradicionale ABS.ABS është printuar 3D në 220°C deri në 250°C , sugjerohet përdorimi i një shtrati me ngrohje ose një hapësire ndërtimi të mbyllur për të kontrolluar ftohjen e këtij materiali dhe për të parandaluar deformimin.
  2. [Smooth & Stable Printing]: TronHoo 3D nuk premton asnjë ngatërrim, pa flluska dhe pa bllokime.Performanca e tij është e qëndrueshme me nxjerrje të qetë dhe ngjitje të shkëlqyeshme, pa probleme me tela dhe deformime në cilësimet optimale.
  3. [Rezistent i lartë] ABS është një filament shumë rezistent ndaj goditjeve, rezistent ndaj nxehtësisë që prodhon dizajne të forta dhe tërheqëse.Printimet ABS të preferuara për prototipimin funksional, janë të shkëlqyera pa nevojë për lustrim.
  4. [Saktësia dhe Konsistenca Dimensionale] Ky filament ABS me diametër 1,75 mm është bërë me standarde strikte prodhimi.Nuk do të ketë problemin e ndërprerjes së printimit të shkaktuar nga nyja e filamentit.
  5. [Paketimi me vakum] Tharja e plotë për 24 orë përpara paketimit.Ne përdorim qese paketimi të mbyllur me vakum për paketimin e filamentit të printerit 3D për të mbajtur përqindjen e lagështisë në minimum dhe të kontrolluar.Për të shmangur bllokimin dhe flluskimin e grykave.

12Tjetra >>> Faqe 1/2