Производи

 • Thermochromic PLA 3D Printer Filament

  Термохромна PLA 3D нишка за печатач

  Thermochromic PLA на TronHoo се истакнува со добра флуидност за да обезбеди мазен и стабилен излез на филаментот и потоа да ја елиминира можноста за нерамномерна екструдирана жица што може да предизвика заглавување на прскалките и незадоволен ефект на печатење.Овој нов материјал, исто така, покажува одлична издржливост дека 3D печатените предмети имаат поголема отпорност на удар од оние направени од општата нишка PLA.Дополнително, само толеранцијата со дијаметар од 0,02 mm на жицата со влакно обезбедува врвна прецизност за проектите за кои се потребни врвни детали за печатење.Со достапни повеќе бои, овој еколошки нетоксичен PLA за храна обезбедува сјајна боја без меурчиња и искривување, што се прави нова опција за 3D печатење.

 • PLA Luminous 3D Printer Filament

  PLA светлечка нишка за 3D печатач

  Карактеристики:

  1. [Glow in the dark]: Содржи фосфоресцентни материјали кои светат во темнина откако ќе ја апсорбираат светлосната енергија.

  2. [Пакет запечатен со вакуум]: Филаментот за 3D печатење TronHoo е внимателно спакуван со правосмукалка со десикант за да се одржи ниско ниво на содржина на влага.Пакетот го одржува сув и не дозволува прашина и туѓи честички, спречувајќи заглавување на млазниците.

  3. [Висока прецизност +/- толеранција од 0,03 мм]: Целосна макара за 3d печатач од 1 кг, совршена заобленост и многу тесна толеранција на дијаметар од приближно 330 метри влакно на секоја калем леснотија на користење, минимално искривување, мирис, затнување и меурчиња.

  4. [Tangle Free & No Plugging]: Има постојан дијаметар и заобленост, помалку жици и искривување, силна адхезија на слојот.Филаментот за 3D печатач TronHoo без артикли и нечистотии е во согласност со директивата за ограничување на опасни материи (RoHS) и не содржи потенцијално опасни материи.

  4. [Гаранција за враќање на парите]: TronHoo обезбедува гаранција за враќање на парите.Доколку не сте целосно задоволни од квалитетот, контактирајте не навреме.

 • BestGee T300S Pro Desktop 3D Printer

  Десктоп 3D печатач BestGee T300S Pro

  TronHoo BestGee T300S Pro е висококвалитетен десктоп FDM/FFF 3D печатач за потрошувачите.Тоа е практичен 3D печатач кој има за цел да им помогне на креаторите да создаваат и печатат на попаметен, поедноставен и полесен начин.T300S Pro усвојува модуларна структура со метална рамка за доверливост на работењето и лесно поставување.Се издвојува со разновидни карактеристики како екран на допир во боја од 4,3 инчи, кревет за печатење со брзо загревање, автоматско израмнување, прецизно и стабилно истиснување на влакното, голем волумен на градење, откривање на истекот на влакното и без мака продолжување од прекин на струја.Уживајте во забавата и придобивките од технологијата за 3D печатење со 3D печатачот TronHoo BestGee T300S Pro FDM/FFF.

   

  √ Кревет за печатење брзо загревање

  √ Автоматско израмнување за подобро корисничко искуство

  √ TMC2208 моторен погонски систем за ефективно отстранување на шумот

  √ Оптоелектричен гранични прекинувач за точно позиционирање

  √ Голем волумен на градење (300*300*400мм)

  √ Точно и стабилно истиснување на филаментот

  √ Откривање на истекот на влакното

  √ Продолжете со прекин на струја без мака

  √ Модуларна структура на метална рамка за лесно поставување

  √ Екран на допир во боја 4,3''

  √ Осветлување за печатење за блиско набљудување на процесот

  √ Индикатор со повеќе бои за да означи различен статус

  √ Лесно отстранување на печатење

 • LaserCube LC400 Desktop Laser Engraving Machine

  Машина за ласерско гравирање на работна површина LaserCube LC400

  Серијата LaserCube LC400, вклучувајќи три модели, LC400, LC400S, LC400 Pro, се новоиздадени машини за ласерско гравирање на десктоп компјутери на Tronhoo со површина за гравирање 400x400 mm.Сите три модели имаат уникатна структура за прилагодување на висината со ласер за лесно регулирање на висината.

  Ласерските глави од оваа серија се опремени со ласерски оклоп за заштита на очите на креаторите од повреди.Серијата опремува висококвалитетен ласер со фиксен фокус за задоволна точност на гравирање.Различни материјали за гравирање и сечење се поддржани за неограничени можности за создавање.Што се однесува до дизајнот на модуларните метални рамки, креаторите можеа лесно да ја постават машината.

   

  √ Нов дизајн за заштита на очите

  √ Површина за гравирање 400x400mm

  √ Единствена структура за прилагодување на висината на ласерот

  √ Интелигентна безбедносна заштита

  √ Надграден висококвалитетен ласер со фиксен фокус

  √ Различни материјали за гравирање

  √ Лесно склопување

 • BestGee T220S Pro Desktop 3D Printer

  Десктоп 3D печатач BestGee T220S Pro

  TronHoo BestGee T220S Pro е десктоп FDM/FFF 3D печатач со брилијантни перформанси за печатење за потрошувачите.Тоа е 3D печатач со модуларна структура со метална рамка кој бара лесно поставување.Се истакнува со брзо загревање на креветот за печатење, автоматско израмнување, прецизно и стабилно истиснување на филаментот, голем волумен на градење, откривање на истекот на влакното и без мака резиме од прекин на струја.Екранот на допир во боја од 3,5 инчи нуди лесно ракување за креаторите.TronHoo десктоп T220S Pro 3D печатач без способности на создавачите да создаваат и градат со иновации.

   

  √ Кревет за брзо загревање

  √ Автоматско израмнување за подобро корисничко искуство

  √ TMC2208 моторен погонски систем за ефективно отстранување на шумот

  √ Оптоелектричен гранични прекинувач за точно позиционирање

  √ Голем волумен на градење (220*220*250мм)

  √ Точно и стабилно истиснување на филаментот

  √ Откривање на истекот на влакното

  √ Продолжете со прекин на струја без мака

  √ Модуларна структура на метална рамка за лесно поставување

  √ Екран на допир од 3,5 инчи во боја

  √ Лесно отстранување на печатење

 • BestGee T220S Desktop 3D Printer

  Десктоп 3D печатач BestGee T220S

  TronHoo BestGee T220S е десктоп FDM/FFF 3D печатач кој им овозможува на корисниците да бидат покреативни.Тоа е 3D печатач на ниво на потрошувачи со одлични перформанси и прецизност при печатење.

  Карактеризиран со лесно поставување, брзо загревање на креветот за печатење, метална рамка за сигурна работа, прецизно и стабилно истиснување на влакното, голем обем на градење, откривање на истекот на влакното и без мака биографија од прекин на струја, 3D печатачот T220S им нуди на креаторите флексибилни начини за создавање и истражување на можноста и забавата на 3D печатењето.

   

  √ Кревет за брзо загревање

  √ Голем волумен на градење (220*220*250мм)

  √ Точно и стабилно истиснување на филаментот

  √ Откривање на истекот на влакното

  √ Продолжете со прекин на струја без мака

  √ Модуларна структура на метална рамка за лесно поставување

  √ Екран на допир од 3,5 инчи во боја

  √ Лесно отстранување на печатење

 • LaserCube LC100 Portable Laser Engraving Machine

  Пренослива машина за ласерско гравирање LaserCube LC100

  Tronhoo LaserCube LC100 е пренослива машина за ласерско гравирање за широка потрошувачка.Овој мини модел на преклопување од серијата за ласерско гравирање Tronhoo поддржува поврзување со Bluetooth и работа со апликации за лесно поставување на печатење и безжично поврзување.Поддржува различни материјали за гравирање како дрво, хартија, бамбус, пластика, ткаенина, овошје, филц и сл. со ласер со висока фреквенција од 405 nm со висока прецизност и ефикасност за неограничени креативни можности.Автоматското исклучување при мали вибрации на граверот обезбедува сигурност во изведбата.Усвојува преклоплива компактна структура и поддржува флексибилно прилагодување на висината и насоката за брза подготовка за стартување.

   

  √ Bluetooth конекција

  √ Поставување и работа на апликацијата

  √ Компактен дизајн со преклопување

  √ Исклучување при благи вибрации

  √ Поддршка за различни материјали за гравирање

  √ Заклучување со лозинка

  √ Висококвалитетен ласер

 • BestGee T220S Lite Desktop 3D Printer

  Десктоп 3D печатач BestGee T220S Lite

  TronHoo BestGee T220S Lite е десктоп FDM/FFF 3D печатач кој им овозможува на корисниците да бидат покреативни.Тоа е 3D печатач на ниво на потрошувачи со одлични перформанси и прецизност при печатење.

  Карактеризиран со лесно поставување, брзо загревање на креветот за печатење, метална рамка за сигурна работа, прецизно и стабилно истиснување на влакното, голем волумен на градење, откривање на истекот на влакното и без мака резиме од прекин на струја, 3D печатачот T220S Lite им нуди на креаторите флексибилни начини за создавање и истражување на можноста и забавата на 3D печатењето.

   

  √ Кревет за брзо загревање

  √ Голем волумен на градење (220*220*250мм)

  √ Точно и стабилно истиснување на филаментот

  √ Откривање на истекот на влакното

  √ Продолжете со прекин на струја без мака

  √ Модуларна структура на метална рамка за лесно поставување

  √ Екран на допир од 3,5 инчи во боја

  √ Лесно отстранување на печатење

 • KinGee KG408 Professional Desktop Resin 3D Printer

  Професионален 3D печатач со смола на работна површина KingGee KG408

  TronHoo KinGee KG408 е професионален 3D печатач со смола на работна површина.Овој LCD печатач, кој ја прифаќа технологијата за фотополимеризација на Vat, е опремен со 8,9" 4K моно LCD за подолг работен век и поголема ефикасност.Изворот на светлина на овој печатач со помош на паралелната LED низа од 4-та генерација обезбедува помал агол, подобра прецизност за сигурни резултати.Поддржува до 8 пати анти-алиасирање и 0,025-0,1mm дебелина на слојот со помала текстура за помазна површина.Достапен со тивок систем за погон на моторот, лесно ракување со екран на допир, без потреба од израмнување, дизајн на структура на шини со двојна оска со сигурност и 3 пати поголема брзина на печатење, 3D печатачот со смола TronHoo KingGee KG408 е одлична опција за дизајнери на уметнички дела, наставници, и хонорарни креатори и сл. со зголемена продуктивност и повторлива точност.

  √ 8,9 инчен 4K моно LCD

  √ Целосен шарен екран на допир

  √ 4-та генерација паралелна низа

  √ 8 пати анти-алиасинг

  √ 3 пати поголема брзина на печатење

  √ Лесен за употреба, не е потребно израмнување

  √ Структура на шини со двојна оска

  √ 0,025-0,1мм дебелина на слојот

  √ Тивко погонски систем на моторот

 • KinGee KG406 Professional Desktop Resin 3D Printer

  Професионален 3D печатач со смола на работна површина KingGee KG406

  TronHoo KinGee KG406 е професионален 3D печатач со смола на работна површина.Овој LCD печатач, кој ја прифаќа технологијата за фотополимеризација на ДДВ, е опремен со 6" 2K моно LCD за подолг работен век и поголема ефикасност.Изворот на светлина на овој печатач со помош на паралелната LED низа од 4-та генерација обезбедува помал агол, подобра прецизност за сигурни резултати.Поддржува до 8 пати анти-алиасирање и 0,025-0,1mm дебелина на слојот со помала текстура за помазна површина.Достапен со тивок систем за погон на моторот, лесно ракување со екран на допир, без потреба од израмнување, дизајн на структура на шини со двојна оска со доверливост и 3 пати поголема брзина на печатење, 3D печатачот со смола TronHoo KinGee KG406 е одлична опција за дизајнери на уметнички дела, наставници, и хонорарни креатори и сл. со зголемена продуктивност и повторлива точност.

   

  √ 6 инчен моно LCD екран
  √ 4-та генерација паралелна низа
  √ 8 пати анти-алиасинг
  √ 3 пати поголема брзина на печатење
  √ Лесен за употреба, не е потребно израмнување
  √ Двојни линеарни шини
  √ 0,025-0,1мм дебелина на слојот
  √ 2K моно LCD екран
  √ Тивко погонски систем на моторот

 • PLA 3D Printer Filament

  Филамент на PLA 3D печатач

  Карактеристики:
  1. [Премиум PLA влакно] TronHoo PLA 3D филаментот користи суровини со висока чистота кои имаат ниско собирање и добри карактеристики за поврзување на слојот, задоволувајќи ги вашите барања за различни проекти за печатење со поголема цврстина.Тој е 100% направен од природни материјали кои се прифатливи за животната средина.Тој е биоразградлив, нетоксичен и еколошки.
  2. [Без затнување и без меурчиња] Целосно сушено 24 часа пред пакувањето и вакуумско запечатено со средства за сушење, овозможуваат многу помазно и постабилно печатење.Бидејќи филаментот PLA е подложен на влага, ве молиме чувајте го на суво и ладно место за да има одлични перформанси за печатење.
  3. [Помалку замрсена и широка компатибилност] Целосно механичко намотување и строго рачно испитување, кои гарантираат уредни и лесни за хранење на филаментите на PLA.Работи совршено со повеќето FDM 3D печатачи на пазарот.
  4. [Димензионална точност и конзистентност] Напредното мерење на дијаметарот на CCD и самоприлагодливиот контролен систем во производството обезбедуваат строги толеранции.Дијаметар 1,75 мм, прецизност на димензиите + / – 0,02 мм без никакво претерување;Калем од 1 кг (2,2 фунти).
  5. [Multi-Use] Направете повеќе од модели со 3D печатење!Дизајнирајте и оживејте ги вашите пронајдоци и други функционални парчиња за употреба во секојдневни апликации, како што се прилагодени куќишта за телефони, паричници, шејкери за сол, скулптури, држачи за свеќи, ознаки за кучиња и многу повеќе.

 • ABS 3D Printer Filament

  Филамент за 3D печатач ABS

  Карактеристики:

  1. [Помалку мирис, помалку искривување] TronHoo ABS филаментот е направен со специјална ABS смола полимеризирана со голем број, која има значително помала испарлива содржина во споредба со традиционалните ABS смоли.ABS е 3D печатен на 220°C до 250°C , се предлага да се користи загреан кревет или затворен простор за градење за да се контролира ладењето на овој материјал и да се спречи искривување.
  2. [Мазно и стабилно печатење]: TronHoo 3D не ветува заплеткувања, меурчиња и затнување.Нејзините перформанси се стабилни со мазно истиснување и одлична адхезија, без проблеми со жици и искривување при оптимални поставки.
  3. [Високо отпорен] ABS е високо отпорна на удари, отпорна на топлина влакно што произведува силни, атрактивни дизајни.Омилени за функционални прототипови, ABS отпечатоците се одлични без потреба од полирање.
  4. [Димензионална точност и конзистентност] Оваа ABS филамент со дијаметар од 1,75 mm е направена со строги стандарди за производство.Нема да има проблем со прекин на печатење предизвикан од јазли на филаментот.
  5. [Вакумско пакување] Целосно сушење 24 часа пред пакувањето.Ние користиме вреќа за пакување затворена со вакуум за пакување филамент на 3d печатач за да го одржиме процентот на влажност на минимум и контролиран.За да избегнете затнување и клокотење на млазниците.

12Следно >>> Страница 1/2