Filamen snap

snaooed (1)

Naon Masalahna?

Nyentak tiasa lumangsung nalika mimiti nyetak atanapi di tengah. Éta bakal nyababkeun parobihan percetakan, nyetak nanaon dina pertengahan cetak atanapi masalah sanés.

Bisa Nyababkeun

∙ Heureuy atanapi Murah Filamén

∙ Tegangan Extruder

∙ Nozzle Jammed

 

Tip Ngungkulan

Filamen Heureuy atanapi Murah

Sacara umum, filamén tetep lami. Nanging, upami aranjeunna tetep dina kaayaan anu salah sapertos sinar matahari langsung, maka aranjeunna tiasa janten rapuh. Filamen murah ngagaduhan kasucian anu langkung handap atanapi didamel tina bahan daur ulang, janten langkung gampang dibébaskeun. Masalah anu sanésna nyaéta sauyunan diaméter filamén.

REFE filamén

Sakali anjeun mendakan yén filaménna kagét, anjeun kedah manaskeun nozel sareng nyabut filamén, sahingga anjeun tiasa ngeusian deui. Anjeun kedah ngaleupaskeun tabung tuang ogé upami filaménna nyentak dina jero tabung.

Cobi Filem LAIN

Upami snap kajadian deui, anggo filamén sanés pikeun mariksa naha filamén anu némbak lami teuing atanapi mirah anu kedah dipiceun.

Tegangan Extruder

Sacara umum, aya tegangan dina extruder anu nyayogikeun tekanan pikeun tuang filamén. Upami tensioner teuing ketang, maka sababaraha filamén tiasa nyentak dina tekenan. Upami filamén anyar némbak, perlu diperiksa tekanan tina tensioner.

SINGKATKEUN TANGKUNGAN LUAR BIASA

Leupas tegangan dina sakedik sareng pastikeun teu aya seseratan filamén nalika tuang.

Nozzle Jammed

Nozel macét tiasa nyababkeun filamén snap, utamina filamén lami atanapi mirah anu rapuh. Pariksa upami nozél macét sareng beresih anu saé.

Buka Nozzle Jammed bagian pikeun langkung rinci ngeunaan ngungkulan masalah ieu.

Pariksa SUHU JEUNG Peunteun Aliran

Pariksa yén upami nozél parantos panas sareng suhu anu leres. Ogé parios yén tingkat aliran filamén aya dina 100% sareng henteu langkung luhur.


Pos waktos: Des-17-2020