Filamen sing Cepet

snaooed (1)

Apa Jeksa Agung bisa ngetokake?

Cepet bisa kedadeyan nalika wiwitan dicithak utawa ing tengah. Iki bakal nyebabake mandheg, ora nyithak apa-apa ing tengah cetak utawa masalah liyane.

Bisa Sebab

∙ Filamen lawas utawa murah

∙ Ketegangan Extruder

∙ Nozzle Jammed

 

Tips Ngatasi Masalah

Filamen Tuwa utawa Murah

Umume, filamen tetep suwe. Nanging, yen tetep ana ing kahanan sing salah kayata cahya srengenge langsung, mula bisa dadi rapuh. Filamen murah duwe kemurnian luwih murah utawa digawe saka bahan daur ulang, dadi luwih gampang dibanting. Masalah liyane yaiku inkonsistensi diameter filamen.

REFEED FILAMEN

Sawise sampeyan ngerteni yen filamen wis kepepet, sampeyan kudu dadi panas lan nyuntikake filamen, supaya sampeyan bisa ngisi maneh. Sampeyan kudu ngilangi tabung panganan yen filamen kejut ing njero tabung.

Coba FILAMEN LAIN

Yen sworo seru kedadeyan maneh, gunakake filamen liyane kanggo mriksa manawa filamen sing jeput wis lawas utawa murah sing kudu dibuwang.

Tegangan Extruder

Umumé, ana tensioner ing extruder sing nyedhiyakake tekanan kanggo pakan filamen. Yen tensioner banget nyenyet, mula sawetara filamen bisa nyebabake tekanan kasebut. Yen filamen anyar kejut, kudu mriksa tekanan tensioner.

TESION EXTRUDER ADJUST

Ngeculake tensioner sithik lan priksa manawa ora ana slip filamen nalika dipangan.

Nozzle Jammed

Nozel macet bisa nyebabake filamen sing cepet, utamane filamen lawas utawa murah sing rapuh. Priksa manawa nozel macet lan banjur di resiki sing apik.

Menyang Nozzle Jammed bagean kanggo rincian liyane babagan ngatasi masalah iki.

Priksa SUHU lan KADAR ALIR

Priksa manawa nozel saya panas lan suhu sing bener. Uga priksa manawa tingkat aliran filamen ing 100% lan ora luwih dhuwur.


Wektu kiriman: Des-17-2020