Ngeunaan TronHoo

TronHoo, kalayan kantor pusatna di Shenzhen sareng pusat manufaktur di Jiangxi sareng Dongguan. nyaéta merek inovatif anu museurkeun kana FDM/FFF 3D Printers, Resin 3D Printers, Laser Engraving Machines, sareng 3D Printing Filaments. TronHoo, ko-diadegkeun ku dokter, pos-dokter jeung Masters dina widang élmu bahan, kontrol calakan, rékayasa mékanis, geus miboga pangakuan sarta popularitas ku desain inovatif na, kualitas produk dipercaya jeung layanan attentive di imah jeung di mancanagara di industri misalna. salaku produk R&D, manufaktur kapang, tooling, elmu médis, konstruksi, seni karajinan, produk rumah tangga, asesoris jeung sajabana 
 

  • BestGee T220S Desktop 3D Printer

    BestGee T220S Desktop 3D printer

    TronHoo BestGee T220S mangrupakeun desktop FDM / FFF 3D printer nu ngidinan pamaké pikeun jadi leuwih kreatif. Ieu printer 3D tingkat konsumen kalawan kinerja percetakan hébat sarta akurasi ...
  • BestGee T300S Pro Desktop 3D Printer

    BestGee T300S Pro Desktop 3D printer

    TronHoo BestGee T300S Pro mangrupikeun printer FDM/FFF 3D desktop kualitas luhur pikeun konsumén. Ieu mangrupikeun printer 3D praktis anu tujuanana ngabantosan panyipta nyiptakeun sareng nyitak dina cara anu langkung pinter, langkung sederhana sareng ...
  • BestGee T220S Pro Desktop 3D Printer

    BestGee T220S Pro Desktop 3D printer

    TronHoo BestGee T220S Pro mangrupakeun desktop FDM / FFF 3D printer kalawan kinerja percetakan cemerlang pikeun konsumén. Éta mangrupikeun printer 3D struktur modular logam-pigura anu peryogi gampang ...
  • PLA Silk 3D Printer Filament

    PLA Sutra 3D Printer Filamén

    [Rarasaan Silk-Like] Permukaan ngagurilap sutra kalayan kilauan sutra, masihan sentuhan anu mulus, mutiara sareng unik. Barang Dicitak 3D Rengse sareng Penampilan Halus Glossy Sutra, sampurna pikeun seni, karajinan ...
  • ABS 3D Printer Filament

    ABS 3D Printer Filamén

    [Kirang Bau, Kurang Warping] TronHoo ABS filamén dijieun ku résin ABS bulk-polimérisasi husus, nu boga eusi volatile nyata handap dibandingkeun résin ABS tradisional. ABS nyaéta ...
  • PLA 3D Printer Filament

    PLA 3D Printer Filamén

    [Premium PLA Filamén] TronHoo PLA 3D filamén ngagunakeun bahan baku purity tinggi nu shrinkage lemah sareng fitur beungkeutan lapisan alus, minuhan tungtutan anjeun pikeun percetakan béda ...

Warta pausahaan

Janten Mitra

TronHoo Milarian Dealer / Distributor / Kerjasama Reseller. Kalayan pamekaran téknologi percetakan 3D, panyitak 3D beuki populer sareng hargana pikeun sadayana. Dina raraga mawa téhnologi percetakan 3D kana kahirupan sarerea, sarta nyieun panyipta hadé ngagunakeun printer 3D, TronHoo néangan dealers, distributor, sarta reseller sakuliah dunya! Ayeuna, konsumén urang nutupan sagala profesi jeung trades, kayaning wholesalers, retailers, praktisi atikan, pabrik, pabrik, jsb Salaku pamimpin inovasi téhnologi percetakan 3D, urang salawasna nyokot kualitas salaku prioritas, fokus kana nyieun pangalusna percetakan 3D. produk kalawan kinerja tinggi. Henteu masalah anjeun daék ngamimitian bisnis anjeun nyalira di daérah percetakan 3D, atanapi anjeun gaduh ide anu saé ngeunaan panyitak 3D atanapi produk panyipta anu sanés. Anjeun wilujeng sumping ka gabung kami.