FITUR

Mesin

BestGee T220S Pro 3D Printer

BestGee T220S Pro mangrupikeun printer printer 3D desktop-assembling anu énggal. Éta ngagaduhan 3,5 inci layar sentuh warna lengkep sareng antarbeungeut pangguna anu gampang dianggo. Éta supir motor TMC2209 tiasa ngaleutikan noise steppers. Titan extruder tina BestGee T220S Pro ngamungkinkeun anjeun nyetak bahan fléksibel kalayan gampang. Kalayan fungsi leveling otomatis matrix sareng ranjang cetak pemanasan gancang, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan adhesion cetak deui.

BestGee T220S Pro is the new arrived simple-assembly desktop 3D printer. It has 3.5 inches full color touchscreen with easy-to-use user interface. It's TMC2209 motor drivers can minimize the steppers noise. The Titan extruder of BestGee T220S Pro allows you to print flexible material easily. With matrix automatic leveling function and rapid heating print bed, you don't need to worry about print adhesion anymore.

MISI

PERNYATAAN

TronHoo mangrupikeun inovator anu fokus kana printer 3D sareng filamén percetakan 3D. Produk 3D TronHoo parantos seueur dianggo dina produk R&D, manufaktur kapang, industri médis, industri konstruksi, asesoris sareng bidang sanés. Usaha utama TronHoo kalebet printer 3D sareng bahan percetakan 3D R&D, pabrik, penjualan sareng layanan purna jual, solusi téknologi percetakan 3D, pendidikan percetakan 3D sareng jasa percetakan 3D, sareng sajabana Kami mendakan solusi percetakan 3D anu pas pikeun anjeun, pikeun dibawa Teknologi percetakan 3D kana kahirupan anjeun.

Janten Rakan

TronHoo Milari Koléksi Dealer / Distributor / Reseller. Kalayan kamekaran téknologi percetakan 3D, printer 3D langkung populér sareng terjangkau pikeun sadayana. Dina raraga nyayogikeun téknologi percetakan 3D pikeun kahirupan urang sadayana, sareng ngajantenkeun panyipta langkung saé nganggo printer 3D, TronHoo milari dealer, distributor, sareng reseller sadunya! Ayeuna, palanggan kami nutupan sadaya profési sareng padagangan, sapertos grosir, pengecer, praktisi pendidikan, pabrik, pabrik, sareng sajabana Salaku pamimpin inovasi téknologi percetakan 3D, urang teras-terasan nyandak kualitas salaku prioritas, fokus dina nyetak 3D pangsaéna produk kalayan kinerja tinggi. Henteu janten masalah anjeun kersa ngamimitian bisnis sorangan di daérah percetakan 3D, atanapi anjeun gaduh ide anu saé ngeunaan printer 3D atanapi produk panyipta anu sanés. Anjeun wilujeng sumping ngiringan kami.