FITUR

MESIN

Printer BestGee T220S Pro 3D

BestGee T220S Pro minangka printer 3D desktop sing dipasang sederhana. Nduwe layar sentuh warna 3,5 inci kanthi antarmuka pangguna sing gampang digunakake. Driver motor TMC2209 bisa nyuda swara steppers. Extruder Titan BestGee T220S Pro ngidini sampeyan nyithak materi sing fleksibel kanthi gampang. Kanthi fungsi leveling otomatis matriks lan amben cetak pemanasan kanthi cepet, sampeyan ora perlu kuwatir adhesi cetak maneh.

BestGee T220S Pro is the new arrived simple-assembly desktop 3D printer. It has 3.5 inches full color touchscreen with easy-to-use user interface. It's TMC2209 motor drivers can minimize the steppers noise. The Titan extruder of BestGee T220S Pro allows you to print flexible material easily. With matrix automatic leveling function and rapid heating print bed, you don't need to worry about print adhesion anymore.

MISI

PERNYATAAN

TronHoo minangka inovator sing fokus ing printer 3D lan filamen cetakan 3D. Produk 3D TronHoo wis digunakake ing R&D produk, manufaktur cetakan, industri medis, industri konstruksi, aksesoris lan lapangan liyane. Bisnis utama TronHoo kalebu printer 3D lan R&D bahan cetak 3D, manufaktur, penjualan lan layanan purna jual, solusi teknologi cetak 3D, pendidikan percetakan 3D lan layanan percetakan 3D, lan liya-liyane. Kita nemokake solusi pencetakan 3D sing cocog kanggo sampeyan. Teknologi cetak 3D ing urip sampeyan.

  • Grinding Filament

    Mecah Filamen

    Apa Jeksa Agung bisa ngetokake? Grinding utawa filamen diudani bisa kedadeyan ing sembarang titik pencetakan, lan uga nganggo filamen. Iku ...
  • Snapped Filament

    Filamen sing Cepet

    Apa Jeksa Agung bisa ngetokake? Cepet bisa kedadeyan nalika wiwitan dicithak utawa ing tengah. Bakal nyebabake printin ...
  • Nozzle Jammed

    Nozzle Jammed

    Apa Jeksa Agung bisa ngetokake? Filamen wis diwenehake menyang nozel lan extruder digunakake, nanging ora ana plastik sing metu saka ...

Dadi Mitra

TronHoo Nggoleki Kerjasama Dealer / Distributor / Reseller. Kanthi pangembangan teknologi cetak 3D, printer 3D dadi luwih populer lan terjangkau kanggo kabeh wong. Supaya teknologi pencetakan 3D bisa urip saben wong, lan nggawe kreator nggunakake printer 3D luwih apik, TronHoo nggoleki dealer, distributor, lan reseller ing saindenging jagad! Saiki, para pelanggan nyakup kabeh profesi lan perdagangan, kayata grosir, pengecer, praktisi pendidikan, pabrikan, pabrik, lsp. Minangka pimpinan inovasi teknologi cetak 3D, kita mesthi ngutamakake kualitas, fokus ing nggawe cetakan 3D paling apik produk kanthi kinerja dhuwur. Ora preduli sampeyan pengin miwiti bisnis ing 3D, utawa duwe ide apik babagan printer 3D utawa produk pencipta liyane. Sampeyan disambut kanggo gabung karo kita.