Babagan TronHoo

TronHoo, kanthi kantor pusat ing Shenzhen lan pusat manufaktur ing Jiangxi lan Dongguan. minangka merek inovatif sing fokus ing Printer 3D FDM/FFF, Printer Resin 3D, Mesin Ukiran Laser, lan Filamen Pencetakan 3D. TronHoo, sing diadegake bebarengan karo dokter, pasca dokter lan master ing bidang ilmu material, kontrol cerdas, teknik mesin, wis entuk pangenalan lan popularitas kanthi desain inovatif, kualitas produk sing dipercaya lan layanan prihatin ing omah lan ing luar negeri ing industri kayata minangka produk R&D, manufaktur cetakan, perkakas, ilmu medis, konstruksi, seni lan kerajinan, produk rumah tangga, aksesoris lan liya-liyane. 
 

  • BestGee T220S Desktop 3D Printer

    BestGee T220S Desktop 3D Printer

    TronHoo BestGee T220S minangka printer FDM/FFF 3D desktop sing ngidini pangguna dadi luwih kreatif. Iki minangka printer 3D tingkat konsumen kanthi kinerja lan akurasi cetak sing apik ...
  • BestGee T300S Pro Desktop 3D Printer

    BestGee T300S Pro Desktop 3D Printer

    TronHoo BestGee T300S Pro minangka printer FDM/FFF 3D desktop berkualitas tinggi kanggo konsumen. Iki minangka printer 3D praktis sing tujuane mbantu para pangripta nggawe lan nyetak kanthi luwih cerdas, luwih gampang lan ...
  • BestGee T220S Pro Desktop 3D Printer

    BestGee T220S Pro Desktop 3D Printer

    TronHoo BestGee T220S Pro minangka printer FDM/FFF 3D desktop kanthi kinerja percetakan sing apik kanggo konsumen. Iki minangka printer 3D struktur modular logam sing mbutuhake gampang ...
  • PLA Silk 3D Printer Filament

    Filamen Printer 3D Sutra PLA

    [Rasa Kaya Sutra] Lumahing silky sutra kanthi kilap sutra, menehi sentuhan sing mulus, mutiara lan unik. Barang Cetak 3D Rampung kanthi Penampilan Gamelan Glossy Sutra, sampurna kanggo seni, kerajinan ...
  • ABS 3D Printer Filament

    Filamen Printer 3D ABS

    [Kurang Ambune, Kurang Warping] TronHoo ABS filamen digawe nganggo resin ABS akeh-polimerisasi khusus, sing nduweni isi molah malih sing luwih murah tinimbang resin ABS tradisional. ABS iku...
  • PLA 3D Printer Filament

    PLA 3D Printer Filament

    [Filamen PLA Premium] Filamen TronHoo PLA 3D nggunakake bahan mentah kemurnian dhuwur sing nduweni penyusutan sing sithik lan fitur ikatan lapisan sing apik, nyukupi panjaluk sampeyan kanggo macem-macem percetakan ...

Kabar Perusahaan

Dadi Mitra

TronHoo Nggolek Kerjasama Dealer/Distributor/Reseller. Kanthi pangembangan teknologi cetak 3D, printer 3D saya tambah populer lan terjangkau kanggo kabeh wong. Supaya bisa nggawa teknologi printing 3D ing urip saben wong, lan nggawe pangripta luwih apik nggunakake printer 3D, TronHoo nggoleki dealer, distributor, lan pengecer ing saindenging jagad! Saiki, para pelanggan nutupi kabeh profesi lan perdagangan, kayata grosir, pengecer, praktisi pendidikan, pabrikan, pabrik, lan liya-liyane. produk karo kinerja dhuwur. Ora preduli sampeyan gelem miwiti bisnis dhewe ing area printing 3D, utawa sampeyan duwe gagasan apik babagan printer 3D utawa produk pangripta liyane. Sampeyan olèh gabung kita.