ИЗБРАНА

МАШИНИ

3DG печатач BestGee T220S Pro

BestGee T220S Pro е новиот пристигнат десктоп 3Д-печатач со едноставно собрание. Има 3,5 инчи целосен екран осетлив на допир со лесен за употреба кориснички интерфејс. Тоа се двигатели на мотори TMC2209 што можат да го минимизираат бучавата од степерите. Екструдерот Титан на BestGee T220S Pro ви овозможува лесно да печатите флексибилен материјал. Со матрична функција за автоматско израмнување и брзо загревање на креветот за печатење, не треба повеќе да се грижите за адхезијата на печатењето.

BestGee T220S Pro is the new arrived simple-assembly desktop 3D printer. It has 3.5 inches full color touchscreen with easy-to-use user interface. It's TMC2209 motor drivers can minimize the steppers noise. The Titan extruder of BestGee T220S Pro allows you to print flexible material easily. With matrix automatic leveling function and rapid heating print bed, you don't need to worry about print adhesion anymore.

МИСИЈА

ИЗЈАВА

TronHoo е иноватор кој се фокусира на 3Д печатари и филаменти за 3Д печатење. 3Д производите на TronHoo се широко користени во R&D производи, производство на мувла, медицинска индустрија, градежна индустрија, додатоци и други полиња. Главните деловни активности на TronHoo вклучуваат 3D печатари и R&D материјал за печатење во 3D, услуги за производство, продажба и продажба, решение за технологија за 3D печатење, едукација за 3D печатење и услуги за 3D печатење итн. Ние го откриваме решението за 3D печатење што е соодветно за вас, да го донесеме 3Д технологија за печатење во вашиот живот.

 • Grinding Filament

  Мелење на филамент

  Што е проблемот? Мелење или одземена влакно може да се случи на која било точка од печатењето, и со која било влакно. Тоа ...
 • Snapped Filament

  Разбиена филамент

  Што е проблемот? Крцкањето може да се случи на почетокот на печатењето или на средина. Тоа ќе предизвика печатење ...
 • Nozzle Jammed

  Млазница заглавена

  Што е проблемот? Филаментот се напојува со млазница и екструдерот работи, но ниту една пластика не излегува од ...

Бидете партнер

TronHoo бара соработка со дилер / дистрибутер / препродавач. Со развојот на технологијата за 3Д печатење, 3Д принтерите се сè попопуларни и достапни за секого. Со цел да се донесе технологија за 3Д печатење во животот на сите, и да се направат креаторите подобро да користат 3D печатари, TronHoo бара дилери, дистрибутери и препродавачи ширум светот! Во моментов, нашите клиенти ги покриваат сите професии и занаети, како што се трговија на големо, трговци на мало, едукативни практичари, производители, фабрики итн. Како лидер во иновации на технологијата за 3Д печатење, ние секогаш го земаме квалитетот како приоритет, се фокусираме на правење на најдобро 3Д печатење производи со високи перформанси. Без оглед на тоа дали сте подготвени да започнете сопствен бизнис во областа на 3Д печатење, или имате добри идеи за 3Д принтери или други производи за создавачи. Вие сте добредојдени да ни се придружите.