TIPARA

MAKINA

Printeri BestGee T220S Pro 3D

BestGee T220S Pro është printeri i ri mbërritës i mbledhjes së thjeshtë 3D desktop. Ka ekran me prekje me ngjyra të plota 3.5 inç me ndërfaqe përdorimi të lehtë për t’u përdorur. Shoferët e motorëve TMC2209 mund të minimizojnë zhurmën e hapave. Ekstruderi Titan i BestGee T220S Pro ju lejon të printoni me lehtësi material fleksibël. Me funksionin e nivelit automatik të matricës dhe shtratin e shtypjes me nxehje të shpejtë, nuk keni nevojë të shqetësoheni më për ngjitjen e printimit.

BestGee T220S Pro is the new arrived simple-assembly desktop 3D printer. It has 3.5 inches full color touchscreen with easy-to-use user interface. It's TMC2209 motor drivers can minimize the steppers noise. The Titan extruder of BestGee T220S Pro allows you to print flexible material easily. With matrix automatic leveling function and rapid heating print bed, you don't need to worry about print adhesion anymore.

MISIONI

DEKLARATA

TronHoo është një novator që përqendrohet në printerët 3D dhe filamentet e printimit 3D. Produktet 3D të TronHoo janë përdorur gjerësisht në R&D të produkteve, prodhimin e mykut, industrinë mjekësore, industrinë e ndërtimit, aksesorët dhe fusha të tjera. Bizneset kryesore të TronHoo përfshijnë printera 3D dhe material shtypi 3D R&D, prodhim, shitje dhe shërbime pas shitjes, zgjidhje për teknologjinë e shtypjes 3D, edukim për shtypjen 3D dhe shërbime të shtypjes 3D, etj. Ne po zbulojmë zgjidhjen e printimit 3D që është e përshtatshme për ju, për të sjellë Teknologjia e printimit 3D në jetën tuaj.

 • Grinding Filament

  Filament bluarje

  Cila është çështja? Filamenti bluarës ose i hequr mund të ndodhë në çdo pikë të shtypjes, dhe me çdo filament. Ajo ...
 • Snapped Filament

  Filament i këputur

  Cila është çështja? Shkëputja mund të ndodhë në fillim të shtypjes ose në mes. Do të shkaktojë shtypje ...
 • Nozzle Jammed

  Grykë e bllokuar

  Cila është çështja? Filamenti është futur në hundë dhe ekstuderi po punon, por asnjë plastikë nuk del nga ...

Bëhu partner

TronHoo po kërkon bashkëpunim me tregtarin / shpërndarësin / shitësin. Me zhvillimin e teknologjisë së printimit 3D, printerët 3D janë gjithnjë e më të popullarizuar dhe të përballueshëm për të gjithë. Në mënyrë që të sjellë teknologjinë e printimit 3D në jetën e secilit dhe t'i bëjë krijuesit të përdorin më mirë printerët 3D, TronHoo po kërkon tregtarë, shpërndarës dhe shitës në mbarë botën! Aktualisht, klientët tanë mbulojnë të gjitha profesionet dhe profesionet, të tilla si tregtarët me shumicë, shitës me pakicë, praktikues të arsimit, prodhues, fabrika, etj. Si një udhëheqës inovacioni i teknologjisë së printimit 3D, ne gjithmonë e marrim cilësinë si përparësi, përqendrohuni në bërjen e printimit më të mirë 3D produkte me performancë të lartë. Pavarësisht se jeni të gatshëm të filloni biznesin tuaj në zonën e printimit 3D, ose keni ide të mira në lidhje me printerët 3D ose produkte të tjerë të krijuesve. Jeni të mirëpritur të bashkoheni me ne.