Aluga

O LE A LE FA'AALIGA?

Mo faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se faʻapipiʻi pito i luga, o se faʻafitauli masani o loʻo i ai se pu i luga o le pito i luga, ma e mafai foi ona le tutusa.

 

MAFUAAGA E MAFAI AI

∙ Leaga Lagolago Layer pito i luga

∙ Fa'alili le talafeagai

 

 

FAIGA FA'AALIGA

Leaga Lagolago Layer pito i luga

O se tasi o mafuaʻaga autu o le aluga o le le lava o le lagolago o le pito i luga, lea e mafua ai ona paʻu le filament i luga o le apa pito i luga ma fausia ai ni pu.Aemaise lava mo filament fetuutuunai e pei o le TPU, e manaʻomia le lagolago malosi e fausia ai se vaega pito i luga malosi.E mafai ona fa'amalosia lagolago vaega pito i luga e ala i le fetu'una'i o le fa'atulagaina o fasi pepa.

 

FA'ASI'I LE FA'AVAE LUGA

O le auala sili ona tuusaʻo e maua ai se lagolago lelei i luga o le faʻateleina lea o le mafiafia o le pito i luga.E masani lava, o le mafiafia pito i luga e mafai ona maua i le seti muamua o le seti mafiafia atigi.O le mafiafia o le apa e mana'omia ona seti i le tele o le maualuga o le apa.Fa'ateleina le mafiafia o le pito i luga i le 5 taimi o le maualuga.Afai e le lava le malosi o le vaega pito i luga, naʻo le faʻaauau pea ona faʻateleina.Ae ui i lea, o le mafiafia o le pito i luga, o le umi o le taimi lolomi.

 

Fa'ateleina le INFILL density

E mafai fo'i ona fa'atuputeleina le lagolago o fa'alava pito i luga.A maualalo le tele o mea e fa'atumu, e fai si tele o gaogao i totonu o le fa'ata'ita'iga, o lea e mafai ai ona pa'u le vaega pito i luga.I lenei tulaga, e mafai ona e faʻateleina le mamafa i le 20% -30%.Ae ui i lea, o le maualuga o le infill density, o le umi o le taimi lolomi.

Fa'alili le talafeagai

A le lava le malulu, o le a faʻamaua malie le filament ma e le faigofie ona fausia se malosi pito i luga.

 

Co le ili fa'alili

Fa'aaga le ili fa'alili pe a tipi, ina ia vave ona maalili le filament ma malo.Fa'alogo lelei pe agi mai le matagi mai le ili agai i le ata lomitusi.O le fa'ateleina o le saosaoa o le ili e mafai fo'i ona fesoasoani i le filament e maalili.

 

FA'ITIITI LOMIGA LOMI

I le taimi o le lolomiina o laupepa laʻititi, o le faʻaitiitia o le saoasaoa o le lolomiina e mafai ona faʻateleina ai le taimi malulu o le laulau muamua.E mafai ona taofia ai le pa'u o le apa ona o le mamafa o le filament pito i luga.

 

Fa'atele le mamao i le va o pusi ma le moega lolomi

Fa'atupula'ia le mamao i le va o le isumu ma le moega lolomi a'o le'i amataina le lolomi.E ono fa'aitiitia ai le fe'avea'i o le vevela mai le isu i le fa'ata'ita'iga, ma fa'afaigofie ai le fa'amalo o le filament.

图片10


Taimi meli: Tes-26-2020