PRODUKTET

Makinë portative për gdhendje me laser LaserCube LC100

Përshkrim i shkurtër:

Tronhoo LaserCube LC100 është një makinë portative për gdhendje me lazer të konsumit.Ky mini model i palosshëm i serisë së gdhendjes me lazer Tronhoo mbështet lidhjen me Bluetooth dhe funksionimin e aplikacionit për cilësim të thjeshtë printimi dhe lidhje me valë.Mbështet materiale të ndryshme gdhendjeje si dru, letër, bambu, plastikë, pëlhurë, fruta, shami etj. me lazer me frekuencë të lartë 405 nm me saktësi dhe efikasitet të lartë për mundësi të pakufizuara krijuese.Mbyllja automatike nën dridhje të lehtë të gdhendësit siguron besueshmëri të performancës.Ai miraton strukturë kompakte të palosshme dhe mbështet rregullimin fleksibël të lartësisë dhe drejtimit për përgatitjen e shpejtë të nisjes.

 

√ Lidhja Bluetooth

√ Cilësimi dhe funksionimi i aplikacionit

√ Dizajn kompakt i palosshëm

√ Mbyllja nën dridhje të lehtë

√ Mbështetje e materialeve të ndryshme të gdhendjes

√ Bllokimi i fjalëkalimit

√ Laser me cilësi të lartë


Detajet e produktit

SPECIFIKIMET

FAQS

1

[Materiale të ndryshme gdhendjeje]

E disponueshme për materiale të ndryshme si dru, letër, bambu, plastikë, lëkurë, pëlhurë, lëvozhgë etj.

[Saktësi më e lartë, detaje më të mira]

Lazer me frekuencë të lartë 405 nm me saktësi dhe efikasitet më të lartë, jetë të gjatë shërbimi.

2
3

[I vogël dhe i lëvizshëm]

Gdhendësi i dobishëm me lazer me mbajtëse të palosshme.E vogël dhe e lehtë për t'u mbajtur.

[Kontrolli i APP-së, i lehtë për t'u përdorur]

Kontrolli me valë Bluetooth, vetëm 3 hapa për të filluar.

(1) Konfiguro pajisjen.

(2) Lidhuni përmes APP-së celulare.

(3) Zgjidhni një model dhe filloni.

4
5

[Power Bank Drive]

Hyrja e energjisë 5V-2A, mund të përdoret me një bankë energjie.Gdhendni kudo që dëshironi.

[Rregullimi i lartësisë dhe drejtimit]

Plotësoni nevojat e gdhendjes së objekteve të ndryshme.

6
7

[Krijoni modelin tuaj të gdhendjes]

Ndërfaqe elegante e përdoruesit, e lehtë për t'u përdorur.Ju mund të krijoni një model gdhendjeje duke redaktuar foto, duke vizatuar, duke futur tekst ose duke fotografuar.


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • Madhësia e gdhendjes 100*100 mm (3,9”*3,9”)
  Distanca e punës 20 cm (7,9”)
  Lloji lazer Lazer gjysmëpërçues 405 mm
  Fuqia lazer 500 mW
  Materialet e mbështetura Dru, Letër, Bambu, Plastike, Lëkurë, Pëlhurë, Lëvozhgë etj
  Materiale jo të mbështetura Xham, Metal, Xhevahir
  Lidhshmëria Bluetooth 4.2 / 5.0
  Softuer printimi Aplikacioni LaserCube
  OS i mbështetur Android / iOS
  Gjuhe anglisht/kinez
  Input operativ 5 V -2 A, USB Lloji-C
  Certifikimin CE, FCC, FDA, RoHS, IEC 60825-1tt

  1. Sa është madhësia dhe distanca e gdhendjes?

  Përdoruesi mund të personalizojë madhësinë e gdhendjes, me një madhësi maksimale të gdhendjes prej 100mm x 100mm.Distanca e rekomanduar nga koka e lazerit në sipërfaqen e objektit është 20 cm.

   

  2. A mund të gdhend në objekte konkave ose sferike?

  Po, por nuk duhet të gdhendni një formë shumë të madhe në objektet që kanë radian shumë të madh, ose gdhendja do të deformohet.

   

  3.Si mund të zgjedh një model që dëshiron të gdhendet?

  Mund të zgjidhni modele gdhendjeje duke bërë fotografi, foto nga galeria e telefonit tuaj, foto nga galeria e integruar e aplikacionit dhe duke krijuar modele në DIY.Pas përfundimit të punës dhe redaktimit të figurës, mund të filloni gdhendjen kur pamja paraprake është në rregull.

   

  4.Çfarë materiali mund të gdhendet?Cila është fuqia dhe thellësia më e mirë e gdhendjes?

  Material i gdhendur

  Fuqia e rekomanduar

  Thellësia më e mirë

  I valëzuar

  100%

  30%

  Letër miqësore me mjedisin

  100%

  50%

  Lëkurë

  100%

  50%

  Bambu

  100%

  50%

  Dërrasë

  100%

  45%

  Tapë

  100%

  40%

  Plastike

  100%

  10%

  Rrëshirë fotosensitive

  100%

  100%

  Pëlhurë

  100%

  10%

  Pëlhurë e ndjerë

  100%

  35%

  Akson transparent

  100%

  80%

  Qëroni

  100%

  70%

  Vula e ndjeshme ndaj dritës

  100%

  80%

  Përveç kësaj, ju mund të personalizoni fuqinë dhe thellësinë e gdhendjes për të arritur efekte të ndryshme dhe për të gdhendur më shumë materiale të ndryshme.

   

  5.A mund të gdhendet metali, guri, qeramika, qelqi dhe materiale të tjera?

  Materialet e forta si metali dhe guri nuk mund të gdhenden, dhe materialet qeramike dhe qelqi.Ato mund të gdhendën vetëm kur shtohet një shtresë transferuese termike në sipërfaqe.

   

  6.A kërkon lazeri materiale harxhuese dhe sa zgjat?

  Vetë moduli lazer nuk kërkon materiale harxhuese;burimi lazer gjysmëpërçues i importuar gjerman mund të punojë më shumë se 10,000 orë.Nëse e përdorni për 3 orë në ditë, lazeri mund të zgjasë të paktën 9 vjet.

   

  7.A do të dëmtojë lazeri trupin e njeriut?

  Ky produkt i përket kategorisë së katërt të produkteve lazer.Operacioni duhet të jetë në përputhje me udhëzimet, ose do të shkaktojë dëmtim të lëkurës ose syve.Për sigurinë tuaj, qëndroni vigjilent kur makina është në punë.MOS SHIKONI LAZERIN DIREKT.Ju lutemi vishni rroba të përshtatshme dhe pajisje mbrojtëse të sigurisë, si (por pa u kufizuar në) syze mbrojtëse, mburojë të tejdukshme, rroba mbrojtëse të lëkurës etj.

   

  8.A mund ta lëviz makinën gjatë procesit të gdhendjes?Po sikur pajisja të jetë mbrojtje nga mbyllja?

  Lëvizja e modulit lazer gjatë punës do të shkaktojë mbrojtjen nga fikja, e cila është projektuar për të parandaluar dëmtimin nëse makina lëviz ose përmbyset aksidentalisht.Sigurohuni që makina të funksionojë në një platformë të qëndrueshme.Nëse aktivizohet mbrojtja nga mbyllja, mund të rindizni lazerin duke shkëputur kabllon USB.

   

  9.Nëse rryma është ndërprerë, a mund të rifilloj gdhendjen pas rilidhjes së energjisë?

  Jo, sigurohuni që furnizimi me energji elektrike të jetë i qëndrueshëm gjatë gdhendjes.

   

  10.Po sikur lazeri të mos jetë në qendër pas ndezjes?

  Lazeri i pajisjes është rregulluar përpara daljes nga fabrika.

  Nëse jo, mund të shkaktohet nga dëmtimi gjatë punës ose dridhja gjatë dërgesës.Në këtë rast, shkoni te "Rreth LaserCube", shtypni gjatë modelin LOGO për të hyrë në ndërfaqen e rregullimit të lazerit për të rregulluar pozicionin e lazerit.

   

  11.Si të lidh ose shkëput një pajisje?

  Kur lidhni pajisjen, sigurohuni që pajisja të jetë e ndezur dhe funksioni Bluetooth i celularit të jetë i ndezur.Hapni APP-në dhe klikoni në pajisjen që do të lidhet në listën Bluetooth për t'u lidhur.Pasi lidhja të jetë e suksesshme, ajo automatikisht do të hyjë në faqen kryesore të APP-së.Kur duhet të shkëputeni, klikoni pajisjen e lidhur në ndërfaqen e lidhjes Bluetooth për t'u shkëputur.

   

  12.Për më shumë pyetje, ju lutemi kontaktoni shërbimin ndaj klientit.

   

 • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni