PRODUK

PCL 3D Printer Filament

Pedaran pondok:

Fitur:
1. [SAFER & HEALTHIER MATERIAL]: Dibandingkeun sareng PLA, filamén PCL kalayan suhu lebur anu langkung handap tina 70anu ngaleungitkeun résiko ngabakar leungeun. Di sagigireun éta, ngeusian deui filamén PCL 100% diturunkeun tina sumber daya pepelakan anu tiasa dirobih anu henteu-toksik, henteu bau, henteu ngambek sareng biodegradable.
2. [ULTRA-SMOOTH] filamén PCL pikeun pulpen 3D kalayan téknologi ngaleupaskeun témpé sareng filmén PCL presisi tinggi diameter diaméterna 1.75mm mastikeun gambar 3D anjeun kalayan lancar pisan tanpa résidu anu berminyak atanapi gelembung, henteu aya panyumbatan.
3. [KUALITAS TINGGI] Kualitas luhur sareng Precision High 3D Pen ngeusian ku 1.75mm, akurasi dimensi + / - .05 mm tanpa kaleuleuwihanan.
4. [KOMPASIBADI UNIVERSAL] Cocog sareng kaseueuran 3D Pén / 3D Printer dina pasaran.
5. [Saé kanggo murangkalih kanggo nyiptakeun] Printer Filament mangrupikeun kado anu hadé pikeun barudak nalika Natal, ulang taun, sareng liburan; Nyiapkeun bahan anu cekap pikeun ngarobah ide novél janten kanyataan.


Detil Produk

SPESIFIKASI

pcl (5)

1. Lingkungan ramah sareng Non-toksik, Bahan médis-grade biodegradable;

2. Warna caang;

3. Lemes nyusutan;

4. titik lebur low;

5. Kalenturan saé;

6. Kalayan fungsi perbaikan khusus, cetakan anu tiasa diulang.

Cocog pikeun lukisan pena 3D sareng ngadamel modél DIY.

[Suhu Percetakan Rendah]

 Suhu percetakan ngan ukur 70-100 ℃. Filamén tiis turun gancang saatos diekstrusi. Tiasa dianggo kanggo percetakan 3D murangkalih, anu aman sareng henteu panas.

pcl (1)
PETG solid (5)

[Ramah Lingkungan]

Bahan ramah lingkungan. Aman, henteu bau sareng degradable. Henteu cilaka pikeun kaséhatan.

[Teu Gampang Putus]

Kateguhan anu saé, kakuatan tarik sareng likuiditas. Kontrol kualitas ketat pikeun unggal angkatan. 100% henteu aya gelembung. Pangaruh percetakan anu saé tanpa bélok.

PETG solid (3)
PETG solid (4)

[Presisi Tinggi Diaméter]

Toleransi diameter filamén dikawasa dina ± 0,02mm. Stabil sareng bahkan ékstrusi pikeun akurasi percetakan tinggi sareng kualitas.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Diameter 1,75 ± 0.2mm
    Suhu percetakan 70-100 ℃
    Suhu ranjang dipanaskeun Teu kedah manaskeun
    Kapadetan 1,16 ± 0,05 g / cm3
    Suhu defleksi panas 40-50 ℃
    Laju ngalir lebur 3-5 g / mnt (100 ℃ 2.16kg)
    Kakuatan regangan ≥ 15 Mpa
    Kakuatan bending ≥ 10 Mpa
    Elongation di istirahat 560%
    NW 1,0 kg
    GW 1,3 kg
    Panjangna ≈ 360m
  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami