PRODUK

Filamen ABS 3D Printer

Pedaran pondok:

Fitur:

1. [Kirang Bauan, Kirang Ngalangkungan] Filem TronHoo ABS didamel nganggo résin ABS anu massal-polimér polimérisasi, anu ngagaduhan kandungan anu handap handap sacara signifikan dibandingkeun résin ABS tradisional. ABS 3D dicetak dina 220°C dugi ka 250°C, disarankeun nganggo ranjang anu dipanaskeun atanapi tempat ngawangun anu tertutup pikeun ngendalikeun hawa tina bahan ieu sareng nyegah perengkutan.
2. [Percetakan Lancar & Stabil]: TronHoo 3D janji moal aya kusut, teu aya gelembung sareng henteu bakiak. Kinerjaana stabil sareng ékstrusi lemes sareng adhesion anu saé, henteu nganggo tali sareng masalah perang dina setting anu optimal.
3. [Tahan Tinggi] ABS mangrupikeun filamén tahan panas, tahan panas anu ngahasilkeun desain anu kuat sareng pikaresepeun. Paporit pikeun prototyping fungsional, cetakan ABS saé pisan kalayan henteu kedah ngagosok.
4. [Akurasi & Konsisténsi Diménsi] filamén ABS diaméterna 1.75mm ieu parantos dilakukeun kalayan standar produksi anu ketat. Moal aya masalah gangguan percetakan disababkeun ku knotting filamén.
5. [Vacuum Packing] Pangmayaran lengkep salami 24 jam sateuacan dibungkus. Kami nganggo kantong bungkusan anu disegel vakum pikeun bungkus filamén printer 3d tetep perséntase kalembaban minimal sareng dikawasa. Pikeun nyingkahan nozel ngabatesan sareng bubbling.


Detil Produk

SPESIFIKASI

3554 (1)

Warna padet ABS

1. kakuatan pangaruh alus teuing jeung tahan abrasi;

2. résistansi kimia saé, dyeability, cetakan anu alus sareng épék mesin;

3. Langkung gampang ngaleungitkeun lapisan substrat.

[Kakuatan luhur]

Kakuatan tinggi na kateguhan. Dampak anu saé sareng tahan tahan. Gampang pikeun mesin.

ABS Filament (2)
ABS Filament (3)

[Pasipatan Mékanis Saé]

ABS ngagaduhan sipat mékanis komprehensif anu saé anu tiasa seueur dianggo dina mesin, alat éléktronik, instrumentasi, tékstil, industri konstruksi, jst.

[Teu Gampang Putus]

 Kateguhan anu saé, kakuatan tarik sareng likuiditas. Kontrol kualitas ketat pikeun unggal angkatan. 100% henteu aya gelembung. Pangaruh percetakan anu saé tanpa bélok.

3554 (5)
3554 (6)

[Presisi Tinggi Diaméter]

Toleransi diamenter filamén dikawasa dina ± 0,02mm. Stabil sareng bahkan ékstrusi pikeun akurasi percetakan tinggi sareng kualitas.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Diameter 1,75 ± 0.2mm
    Suhu percetakan 220-250
    Suhu ranjang dipanaskeun 70-100 ℃
    Kapadetan 1,05 ± 0,02 g / cm3
    Suhu defleksi panas 70-80 ℃
    Laju ngalir lebur 2-4 g / mnt (190 ℃ 2.16kg)
    Kakuatan regangan ≥ 40 Mpa
    Kakuatan bending ≥ 60 Mpa
    Elongation di istirahat 10,0%
    NW 1,0 kg
    GW 1,3 kg
    Panjangna ≈ 400m
  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami