PRODUK

Filamen ABS 3D Printer

Katrangan singkat:

Fitur:

1. [Kurang Bau, Kurang Warping] Filamen TronHoo ABS digawe nganggo resin ABS polimer polimerisasi khusus, sing nduweni isi volatil sing luwih murah tinimbang resin ABS tradisional. ABS dicithak 3D ing 220°C nganti 250°C, disaranake nggunakake amben sing digawe panas utawa papan konstruksi sing ditutup kanggo ngontrol pendinginan materi iki lan supaya ora ana perang.
2. [Percetakan Lancar & Stabil]: TronHoo 3D janji ora bakal ana kusut, ora ana gelembung lan ora clog. Prestasine stabil kanthi ekstrusi sing lancar lan adhesi sing apik banget, tanpa masalah stringing lan perang ing setelan sing optimal.
3. [Tahan Dhuwur] ABS minangka filamen tahan panas lan tahan panas sing ngasilake desain sing kuat lan apik. Favorit kanggo prototyping fungsional, cetakan ABS iku apik banget amarga ora perlu polesan.
4. [Akurasi & Konsistensi Dimensi] Filamen ABS diameter 1,75mm iki digawe kanthi standar produksi sing ketat. Ora bakal nemoni gangguan nyithak gangguan sing nyebabake knotting filamen.
5. [Packing Vacuum] Pangatusan lengkap sajrone 24 jam sadurunge dikemas. Kita nggunakake tas kemasan sing ditutup kanthi vakum kanggo ngemot filamen printer 3d supaya persentase asor minimal lan dikontrol. Kanggo ngindhari nozel lan nyusup.


Detail Produk

SPESIFIKASI

3554 (1)

ABS warna padhet

1. Kekuwatan pengaruh lan resistensi abrasi sing apik banget;

2. resistensi kimia sing apik, pewarna, efek cetakan lan mesin sing apik;

3. Luwih gampang mbusak lapisan substrat.

[Kekuwatan Dhuwur]

Kekuwatan lan kateguhan sing dhuwur. Dampak sing apik lan tahan aus. Gampang kanggo mesin.

ABS Filament (2)
ABS Filament (3)

[Properti Mekanik sing Apik]

ABS nduweni sifat mekanik lengkap sing bisa digunakake ing mesin, peralatan elektronik, instrumentasi, tekstil, industri konstruksi, lsp.

[Ora Gampang Putus]

 Kateguhan sing apik, kekuatan tarik lan likuiditas. Kontrol kualitas sing ketat kanggo saben batch. 100% ora ana gelembung. Efek nyetak sing apik tanpa nglintir.

3554 (5)
3554 (6)

[Diameter Presisi Dhuwur]

Toleransi diamenter filamen dikontrol ing ± 0,02mm. Stabil lan uga ekstrusi kanggo akurasi lan kualitas cetakan sing dhuwur.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Dhiameter 1,75 ± 0,2mm
    Suhu nyithak 220-250
    Suhu amben sing digawe panas 70-100
    Kapadhetan 1,05 ± 0,02 g / cm3
    Suhu defleksi panas 70-80 ℃
    Tingkat aliran leleh 2-4 g / menit (190 ℃ 2,16kg)
    Kekuwatan Tensile ≥ 40 Mpa
    Kekuwatan mlengkung ≥ 60 Mpa
    Elongation nalika istirahat 10,0%
    NW 1,0 kg
    GW 1,3 kg
    Dawane ≈ 400m
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita