Eksplorimi i TronHoo në teknologjinë e printimit 3D

TRONHOO 3D PRINTING

Kanë kaluar katër vjet që kur TronHoo u themelua nga CEO Dr. Shou në Shenzhen.Ndërsa kompania po lulëzon dhe po zgjerohet në fushën e printimit 3D (i quajtur edhe prodhim shtesë), dhe i ofron tregut vendas dhe mbarëbotëror zgjidhje konkurruese të printimit 3D në desktop.Le të kthehemi në atë kohë me Dr. Shou dhe të diskutojmë se si ai e kishte vizionuar industrinë që po dëshmonte zhvillim të shpejtë dhe se si TronHoo ka zgjedhur rrugën shumë të ndarë që synon çdo përdorues fundor që dëshiron të eksplorojë teknologjinë e revolucionarizuar dhe të bëjë krijime krijuese çdo ditë jeta dhe puna.

Rreth viteve 2013-2014, printimi 3D ka njohur një vrull të shpejtë në vendlindje.Për shkak të procesit më të shpejtë të prototipit, kostos më të ulët dhe efektit më të mirë të printimit kur bëhet fjalë për printimin e pjesëve të detajuara ose projekteve shumë të komplikuara që prodhimi zbritës nuk mund t'i kënaqte, teknologjia e printimit 3D është përdorur gjerësisht në hapësirën ajrore, inxhinierinë mekanike, transportin, mjekësinë, ndërtimin, moda, artet, arsimi dhe më shumë.Në vend të prodhimit të aditivëve metalikë, Dr. Shou themeloi TronHoo në Shenzhen me një grup talentesh të teknologjisë së lartë dhe zgjodhi prodhimin e aditivëve polimer si fillimin e udhëtimit të printimit 3D.

“Kishte dallime për mjedisin e aplikimit të printimit 3D në Grupin e Veriut dhe atë të Jugut.Grupi i Veriut u referohet kompanive të vendosura në pjesën e sipërme veriore të vendit tonë dhe ato fokusohen më së shumti në prodhimin e aditivëve metalikë pasi kishte shumë klientë nga prodhimi tradicional industrial, hapësira ajrore dhe inxhinieria mekanike.” Tha Dr. Shou, “Në zonën ekonomike të Great Bay, kompanitë që janë të specializuara në printimin 3D si South Group janë më të fokusuara në prodhimin e aditivëve polimer.Me avantazhe të thella për sa i përket burimeve natyrore, talenteve të teknologjisë së lartë dhe gjeografisë, Grupi Jugor është më i përshtatur me industritë si mjekësia, dekorimi, artet, lodrat dhe prodhimi.

"TronHoo synon të zgjerojë aplikimet e teknologjisë së printimit 3D në jetën dhe punën e përditshme të njerëzve që nga themelimi."Tha Dr. Shou.Mundësuar nga një grup talentesh në inxhinierinë mekanike, shkencën e materialeve, inxhinierinë elektronike dhe informacionin dhe kontrollin inteligjent, TronHoo filloi me printerët desktop FDM 3D, duke u ofruar krijuesve nga prodhimi, dizajni, arsimi, artet dhe zanatet, mallrat shtëpiake dhe lodrat një çmim të përballueshëm. , i lehtë për t'u konfiguruar dhe përdorur printera 3D me performancë solide.Me mbi 6 vjet përvojë në industrinë e printimit 3D dhe një grup ekipi R&D që zhyten thellë në inovacionin dhe aplikimet e teknologjisë së printimit 3D me dhjetëra patenta të autorizuara, TronHoo tani gradualisht zgjeron portofolin e produkteve të tij në printera LCD 3D me rrëshirë, printim 3D filamente dhe makina për gdhendje me lazer.

"TronHoo tani po frymëzon krijimet e përditshme të njerëzve me teknologjinë e printimit 3D dhe po bën një ndryshim."tha doktor Shou."Është në rrugën e sjelljes së printimit 3D në jetën e përditshme të njerëzve."


Koha e postimit: Nëntor-30-2021