PRODUK

Tikoro

Pedaran pondok:

Didamel tina bahan aluminium padet, awét dianggo

Gawéna sampurna sareng nozel sareng tikoro tikoro

Liang batin pikeun set sekrup: M6 (pipa panas sareng thermocouple)

Pemanas Hole Mounting: 6mm diameter, Thermocouple Mounting hole: 3mm diameter

1 sét = 1 * Blok Élmu Aluminium + 1 * Stainless Steel Extruder Nozzle Tenggorokan


Detil Produk

SPESIFIKASI

Diameter、 (1)

[Kakuatan luhur sareng Serat Karbon]

 Ditambah serat karbon.

[Ramah Lingkungan]

Bahan ramah lingkungan kelas dahareun. Diekstrak tina jagong atanapi pepelakan sanés. Aman, henteu bau sareng degradable. Henteu cilaka pikeun kaséhatan.

Diameter、 (2)
Diameter、 (5)

[Kasaluyuan Luhur]

Seueur dianggo dina percetakan 3D. Cocog sareng 99,99% printer FMD / FFF 3D. Gampang dibentuk sareng pangaruh percetakan anu saé.

[Teu Gampang Putus]

 Kateguhan anu saé, kakuatan tarik sareng likuiditas. Kontrol kualitas ketat pikeun unggal angkatan. 100% henteu aya gelembung. Pangaruh percetakan anu saé tanpa bélok.

Diameter、 (3)
PETG solid (4)

[Presisi Tinggi Diaméter]

 Toleransi diameter filamén dikawasa dina ± 0,02mm. Stabil sareng bahkan ékstrusi pikeun akurasi percetakan tinggi sareng kualitas.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Bahan Beusi sténless
    Kaluar Thread M6
    Diménsi Φ6 * 25mm

    Pedaran:

    Produk tahan suhu tinggi sareng tahan korosi pikeun bahan na stainless steel kualitas luhur sareng didamel halus. Putus panas termal didamel tina bahan aluminium pikeun nyayogikeun isolasi termal anu hadé antara manaskeun sareng blok pendingin.

    Gawéna sampurna ku nozel sareng noxong tikoro sareng ngantepkeun printer tuang filaménna kalayan lancar tanpa kabocoran. Saé kanggo filamén abrasi tinggi sapertos Serat Karbon, Logam dieusian, Aluminat, jst.

    Nozzle Tenggorok Thread Luar: M6 (pipa panas sareng thermocouple); Nozel Tenggorokan Batin Diaméterna: 4mm; Nozel Tenggorokan Batin Diaméter (anu sanés): 2mm; PTFE Tube Batin Diaméterna: 2mm; Pikeun Diaméter Filamén: 1.75mm; Panjang tikoro: 30mm; Bahan: stainless steel; Diménsi: Φ6 * 25mm;

    Pemanas Hole Mounting: diameter 6mm; Thermocouple Mounting Liang: diaméterna 3mm

    1 sét = 1 * Blok Élmu Aluminium + 1 * Stainless Steel Extruder Nozzle Tenggorokan

    Jasa palanggan ramah kualitas luhur. Kami bakal nawiskeun anjeun solusi dina 24 jam, ngabalikeun duit lengkep atanapi balik pikeun produk masalah dina 30 dinten, 100% Jaminan Kapuasan.

    PERHATOSAN: Bagian alit, punten ngajauhan barudak. Listing Merk, Upami anjeun mésér sanés produk mérek Tronhoo, punten entong mésér produk ieu. Pas pikeun sadaya printer TronHoo FDM sapertos BestGee T220S serius sareng T300s serius.

    Tampilan produk

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami