PRODUK

Tenggorokan

Katrangan singkat:

Digawe saka bahan aluminium padhet, awet digunakake

Bisa digunakake kanthi sampurna karo nozel lan tenggorokan nozel

Bolongan batin kanggo sekrup: M6 (pipa panas lan thermocouple)

Pemanas Lubang: 6mm diameter, Lubang Pemasangan Thermocouple: diameteripun 3mm

1 set = 1 * Blok Heater Aluminium + 1 * Tenggorokan Novel Extruder Stainless Steel


Detail Produk

SPESIFIKASI

Diameter、 (1)

[Kekuwatan Dhuwur karo Serat Karbon]

 Ditambahake serat karbon.

[Ramah Lingkungan]

Bahan ramah lingkungan kelas panganan. Diekstrak saka jagung utawa tanduran liyane. Aman, ora ana ambu lan ngrusak. Ora gawe piala kanggo kesehatan.

Diameter、 (2)
Diameter、 (5)

[Kompatibilitas Dhuwur]

Digunakake ing 3D. Cocog kanggo printer 99,99% FMD / FFF 3D. Gampang dibentuk lan efek nyetak sing apik.

[Ora Gampang Putus]

 Kateguhan sing apik, kekuatan tarik lan likuiditas. Kontrol kualitas sing ketat kanggo saben batch. 100% ora ana gelembung. Efek nyetak sing apik tanpa nglintir.

Diameter、 (3)
PETG solid (4)

[Diameter Presisi Dhuwur]

 Toleransi diameter filamen kontrol ing ± 0,02mm. Stabil lan uga ekstrusi kanggo akurasi lan kualitas cetakan sing dhuwur.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Materi Baja tahan karat
    Utas Utas M6
    Ukuran Φ6 * 25mm

    Katrangan:

    Produk tahan suhu dhuwur lan tahan karat kanggo bahan kasebut stainless steel berkualitas tinggi lan digawe kanthi alus. Istirahat termal digawe saka bahan aluminium kanggo nyedhiyakake isolasi termal sing apik ing antarane pemanas lan blok pendinginan.

    Bisa digunakake kanthi sampurna kanthi nozel lan nozel lan supaya printer bisa menehi filamen kanthi lancar tanpa bocor. Cocog kanggo filamen abrasi dhuwur kayata Serat Karbon, Logam, Aluminat, lsp.

    Thread Novel Tenggorokan Novel: M6 (pipa panas lan thermocouple); Diameter Batin Tenggorokan Nozel: 4mm; Novel Tenggorokan Batin Batin (liyane): 2mm; Diameter Batin PTFE Tube: 2mm; Kanggo Diameter Filamen: 1.75mm; Panjang Tenggorokan: 30mm; Bahan: Baja tahan karat; Ukuran: Φ6 * 25mm;

    Lubang Pemasangan Pemanas: diameter 6mm; Lubang Pemasangan Thermocouple: diameteripun 3mm

    1 set = 1 * Blok Heater Aluminium + 1 * Tenggorokan Novel Extruder Stainless Steel

    Layanan pelanggan sing ramah kualitas dhuwur. Kita bakal menehi solusi sajrone 24 jam, mbalekake utawa bali kanggo produk masalah sajrone 30 dina, Jaminan Kepuasan 100%.

    PERHATIAN: Bagéan cilik, aja nganti bocah. Listing Merek, Yen sampeyan tuku dudu produk merek Tronhoo, aja tuku produk iki. Cocog kanggo kabeh printer TronHoo FDM kayata BestGee T220S serius lan T300 serius.

    Tampilan Produk

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita