Се гледаме на 3D печатење Шенжен 2020!

See You at 3D Printing Shenzhen 2020! (1)

Дознајте повеќе за TronHoo при 3D печатење Шенжен 2020 година

 

Кабина бр .: 2A512 Сала 2

2020.9.2-4, Конвенциски и изложбен центар во Шенжен, Кина

 

Со нетрпение очекуваме да ве запознаеме!


Време на објавување: 17.07.2020 година