Ndeleng Sampeyan ing 3D Printing Shenzhen 2020!

See You at 3D Printing Shenzhen 2020! (1)

Sinau luwih lengkap babagan TronHoo ing 3D Printing Shenzhen 2020

 

No Booth.: Aula 2A512 2

2020.9.2-4, Pusat Pameran & Pameran Shenzhen, China

 

Ngarep-arep kanggo ketemu sampeyan!


Wektu kiriman: Jul-17-2020