TronHoo 3D -- Udhëheqës Inovacioni i Teknologjisë së Printimit 3D

https://b427.goodao.net/about/

Rreth Nesh

TronHoo është një novator që fokusohet në printerët 3D dhe filamente të printimit 3D.Produktet 3D të TronHoo janë përdorur gjerësisht në R&D të produkteve, prodhimin e mykut, industrinë mjekësore, industrinë e ndërtimit, aksesorët dhe fusha të tjera.Ne po zbulojmë zgjidhjen e printimit 3D që është e duhura për ju, për të sjellë teknologjinë e printimit 3D në jetën tuaj.

Bizneset kryesore të TronHoo përfshijnë printera 3D dhe materiale të printimit 3D R&D, prodhim, shitje dhe shërbime pas shitjes, zgjidhje teknologjike të printimit 3D, edukim për printimin 3D dhe shërbime të printimit 3D, etj.

Pse të zgjidhni TronHoo?

TronHoo e ka selinë në Shenzhen të Kinës.Aktualisht, ajo ka grumbulluar përvojë të pasur në modelimin 3D dhe softuerin e prerjes së printimit 3D, programin arsimor STEAM që integron teknologjinë dixhitale 3D, etj., dhe TronHoo ka një sërë patentash teknologjike.

Qendra e prodhimit të TronHoo ndodhet në Jiangxi të Kinës.Ajo ka një fabrikë të standardizuar prej 15,000 metrash katrorë, dhjetë linja prodhimi të fijeve 3D plotësisht të automatizuara me cilësi të lartë, dy laboratorë profesionistë testimi për produktet 3D.

Dhe një ekip profesional prodhimi me teknologji të shkëlqyer.Kapaciteti vjetor i prodhimit të printerëve 3D arrin në 200,000 njësi, dhe kapaciteti vjetor i prodhimit të fijeve të printimit 3D arrin në 1,500 ton.

2
3
4

Kulturë korporative

TronHoo po përpiqet të sjellë teknologjinë e printimit 3D në jetën tuaj dhe të bëhet lideri i inovacionit të teknologjisë së printimit 3D!

 • Klienti i pari
 • Teknologjia kryesore
 • Uniteti dhe Bashkëpunimi
 • Duke u fokusuar në teknologji
 • Shërbyer klientët
 • Të kërkosh të vërtetën dhe të jesh pragmatik
 • Të aftë në teknologji
 • I orientuar nga cilësia
 • Shërbimi më i mirë
 • Sillni printim 3D
 • teknologjisë në
 • jeta juaj!

Kursi i zhvillimit

Partnerët