TronHoo 3D -- Иновативен лидер на технологијата за 3D печатење

https://b427.goodao.net/about/

За нас

TronHoo е иноватор кој се фокусира на 3D печатачи и филаменти за 3D печатење.3D производите на TronHoo се широко користени во истражување и развој на производи, производство на мувла, медицинска индустрија, градежна индустрија, додатоци и други области.Го откриваме решението за 3D печатење кое е соодветно за вас, за да ја внесеме технологијата за 3D печатење во вашиот живот.

Главните бизниси на TronHoo вклучуваат 3D печатачи и материјали за истражување и развој на 3D печатење, производство, продажба и постпродажни услуги, технолошки решенија за 3D печатење, едукација за 3D печатење и услуги за 3D печатење итн.

Зошто да изберете TronHoo?

Седиштето на TronHoo е во Шенжен, Кина.Во моментов, има акумулирано богато искуство во 3D моделирање и софтвер за сечење на 3D печатење, програма за едукација STEAM која интегрира 3D дигитална технологија итн., а TronHoo има голем број технолошки патенти.

Производствениот центар на TronHoo се наоѓа во Џиангкси, Кина.Има стандардизирана фабрика од 15.000 квадратни метри, десет висококвалитетни целосно автоматизирани линии за производство на 3D филаменти, две професионални лаборатории за тестирање на 3D производи.

И професионален тим за производство со одлична технологија.Годишниот производствен капацитет на 3D принтери достигнува 200.000 единици, а годишниот производствен капацитет на филаменти за 3D печатење достигнува 1.500 тони.

2
3
4

Корпоративна култура

TronHoo се стреми да ја внесе технологијата за 3D печатење во вашиот живот и да стане лидер во иновациите на технологијата за 3D печатење!

 • Клиент прво
 • Технологија пред се
 • Единство и соработка
 • Фокусирање на технологијата
 • Услужување на клиентите
 • Да се ​​бара вистината и да се биде прагматичен
 • Вешти во технологијата
 • Квалитетно ориентирани
 • Најдобра услуга
 • Донесете 3D печатење
 • технологија во
 • Вашиот живот!

Развојен курс

Партнери