Mativa Infill

O LE A LE FA'AALIGA?

E fa'afefea ona fa'amasino pe lelei se lolomi?O le mea muamua e mafaufau i ai le toʻatele o tagata o le maua lea o foliga matagofie.Ae ui i lea, e le gata o foliga vaaia ae o le lelei foi o le infill e taua tele.

 

E mafua ona o le infill e faia se sao taua i le malosi o le faʻataʻitaʻiga.Afai e le lava le malosi o le infill ona o nisi o faaletonu, o le a faigofie ona faʻaleagaina le faʻataʻitaʻiga i le aʻafiaga, ma o le a aʻafia foi foliga o le faʻataʻitaʻiga.

 

MAFUAAGA E MAFAI AI

∙ Fa'atonu le sa'o ile Slicing Software

∙ Lalo-Extrusion

∙ Nozzle ua ma'i

 

 

FAIGA FA'AALIGA

Le Sa'o Fa'atonu ile Slicing Software

O fa'atulagaga o le slicing software e fuafua sa'o ai le sitaili fa'atumu, mamafa ma le faiga lomitusi.Afai e le sa'o le fa'atulagaina, o le a le lava le malosi o le fa'ata'ita'iga ona o le le lelei o le fa'atumu.

 

SI'AI LE TOTOGI FA'ATUMU

E masani lava, e tatau ona faʻaaogaina le 20% faʻapipiʻi, ma o le a vaivai le malosi pe a laʻititi le mamafa o le infill.O le tele o le faʻataʻitaʻiga, o le sili atu lea o le faʻapipiʻiina o mea e manaʻomia e faʻamautinoa ai le malosi o le faʻataʻitaʻiga.

 

FA'AITIITI LE SAOPOLI E FA'ATU

O le saoasaoa o le lolomiina o le a afaina ai le lelei o le lolomiina.I le tulaga masani, e maualalo le saoasaoa o le lolomiga o le a sili atu le lelei o le lomitusi.Talu ai o le tulaga manaomia lomitusi o le infill e masani lava e le maualuga e pei o le puipui i fafo, e mafai ona maualuga atu le saoasaoa lomitusi infill.Ae afai e maualuga tele le saoasaoa o le lomitusi, o le a faʻaitiitia le malosi o le faʻatumu.I lenei tulaga, e mafai ona faʻaleleia le malosi faʻapipiʻi e ala i le faʻaitiitia o le saoasaoa o le lolomi.

 

SUIA LE MAMALI INFILL

Ole tele ole slicing software e mafai ona fa'atulagaina ni fa'asologa fa'atumu, pei ole grid, tafatolu, hexagon ma isi.Eseese sitaili infill e eseese le malosi, o lea e mafai ai ona e taumafai e sui le mamanu infill e faʻaleleia ai le malosi faʻatumu.

 

Lalo-Extrusion

I lalo o le extrusion o le a mafua ai foi faaletonu e pei o le infill misi, le lelei o le fusifusia, faʻaitiitia le malosi o le faʻataʻitaʻiga.

 

Alu i leLalo-Extrusionvaega mo nisi fa'amatalaga o le fofoina o lenei mataupu.

Fa'amata'u le isu

Afai o lo'o pipii teisi le isu, e mafai fo'i ona fa'aletonu i totonu o le fa'atumu.

 

Alu i leFa'amata'u le isuvaega mo nisi fa'amatalaga o le fofoina o lenei mataupu.

图片12


Taimi meli: Tes-28-2020