Вести за компанијата

 • Очекувам да ве сретнам на ICBE 2020!

  Дознајте повеќе за TronHoo на 2020 Шенжен меѓународен прекуграничен саем за трговија со електронска трговија Број на штанд: 2А512 сала 2 2020.9.2-4, Конвенциски и изложбен центар Шенжен, Кина Ве очекуваме да се сретнеме!
  Прочитај повеќе
 • Се гледаме на 3Д печатење Шенжен 2020!

  Дознајте повеќе за TronHoo на Број на штандско печатење Шенжен 2020: 2А512 Сала 2 2020.9.2-4, Конвенциски и изложбен центар Шенжен, Кина Ве очекуваме да се сретнеме со вас!
  Прочитај повеќе
 • Се гледаме на ЦИЕ 2020!

  Дознајте повеќе за TronHoo на БИК бр. 129: 1293-1295 Сала А 2020.6.30-7.2 Меѓународен центар и конвенции во Пекинг Етронг, Кина Ве очекуваме да се сретнеме со вас!
  Прочитај повеќе
 • TronHoo @ CEE 2020

  19-та ЕКСПО МЕERNУНАРОДНА ПЕКИНГ ПОТРОШУВАЧКА ЕЛЕКТРОНИКА Дознајте повеќе за TronHoo на ЦИЕ 2020 број на штанд: 1293-1295 Сала А 2020.6.30-7.2 Меѓународен и конвенциски центар Пекинг Етронг, Кина
  Прочитај повеќе
 • Ние сме најдобри!

  ТронХу одржа обука за надворешни работи на 30 април. Духот на тимска работа, чест, благодарност и одговорност се протега низ целиот курс. Сите вработени ги надминаа предизвиците со соработка, како и завршување. ...
  Прочитај повеќе
 • Веб-страницата на TronHoo сега е надградена!

  Прочитај повеќе