Преземања на APP на LaserCube

 

Tronhoo LaserCube

AppStore

GooglePlay

DirectDownload-300x85

Прецизност со цел да се подобри брзината на испраќање, ние истражуваме, врз основа на оригиналната автохтона технологија за кодирање tronhoo2code за испраќање на машината за ласерско гравирање на податоци за кодирање и процес на декодирање, со премиса за намалување на брзината и стабилноста на преносот на линеарните пречки, машината за резба tronhoo ќе имаат позитивен одговор на LaserCube кодирање и брзина побрзо, линеарно кодирање резба попрецизна позиција.

1. Независно истражување и развој, независен дизајн на целиот оддел
Tronhoo врши истражување со својата лабораторија за истражување и развој.По повеќекратна линеарна регресивна анализа и споредба на нумеричка анализа, tronHOO развива нова машина за ласерско гравирање и софтвер за поддршка, и независно развива технологија за компресија и декомпресија за кодирање tronhoo2code, така што преносот на податоците може непречено да се испрати до машината за гравирање, а вашата креативност да биде дополнително развиен без да се пропушти.

2. Поддршка на инстант снимање
LaserCude поддржува фотографирање во секое време, резба во секое време, неограничена креативност, а во исто време и за стабилност на обработката на оваа серија процеси, за да се обезбеди стабилност. активно реагирајте на податоците од сензорот во инфрацрвениот сензор за калибрација против тресење на камерата на вашиот мобилен телефон и анализирајте и обработете серија слики и одберете ја онаа со најдобриот ефект за чување, така што ќе имате поубава креативност при секоја операција.

3. Создавање пишување со ласерско гравирање
LaserCude поддржува технологија за обработка на повеќе фонтови, што е многу важно, замислете си во ласерско гравирање, бидејќи фонтот е линеарно заматен или не е доволно? Px пикселот се користи како единица за разумно пресметување и обработка на секоја точка на пиксели, разликата и прилагодувањето се користат за пресметување на оптималната патека на фонтот, притоа земајќи ги предвид прекрасните линии на оригиналниот фонт, прикажувајќи речиси совршен процес на креирање текст.

4. Техника на гравирање на редење
Напредниот ласерски дизајн Tronhoo, multi-Sculp (MS), може да комбинира повеќе обрасци на текст за ласерско гравирање на ниво на слој. Нашата длабинска студија за фреквенцијата на ласерската светлина што одговара на тридимензионалната врска помеѓу потрошувачката на енергија и длабочината на резба, го прави секој слој на скулптурата може да го постигне соодветниот ефект наместо едноставната суперпозиција на единечен ефект, да го направи ефектот на слојот 3 г да се чувствува посилен, да соработуваат со машината за ласерско гравирање на Tronhoo може да постигне попрецизно ниво на ласерска контрола, чувство на хиерархија и ефектот е поочигледен.

5. Технологија на ласерско сечење
LaserCube, во врска со ласерското гравирање на Tronhoo, може да постигне и ласерско сечење.Обликното сечење се изведува на кој било материјал во опсегот на ласерско сечење, создавајќи нов тип на употреба и игра, кој не е ограничен само на гравирање.

6. Персонализирајте се себеси
Ако сте персонализиран ентузијаст и уживате во различни видови активности, можете да размислите за користење на LaserCude за издлабување шари и разубавување на чашката за вода, куќиштето за мобилниот телефон итн.
!Предупредување: За да го заштитите вашето здравје, ве молиме носете соодветни заштитни алатки или очила пред да користите ласерско гравирање.Не гледајте директно во ласерот и не допирајте го со раката за време на ласерското гравирање.

Забелешка: Не вадете ја соодветната заштита кога работи машината за ласерско гравирање!


Време на објавување: април-02-2021 година