Ngeunaan

TronHoo 3D - Pamimpin Inovasi Téknologi Percetakan 3D

https://b427.goodao.net/about/

Tentang Kami

TronHoo mangrupikeun inovator anu fokus kana printer 3D sareng filamén percetakan 3D. Produk 3D TronHoo parantos seueur dianggo dina produk R&D, manufaktur kapang, industri médis, industri konstruksi, asesoris sareng bidang sanés. Kami mendakan solusi percetakan 3D anu pas pikeun anjeun, pikeun nyandak téknologi percetakan 3D kana kahirupan anjeun.

Usaha utama TronHoo kalebet printer 3D sareng bahan percetakan 3D R&D, pabrik, penjualan sareng layanan purna jual, solusi téknologi percetakan 3D, pendidikan percetakan 3D sareng jasa percetakan 3D, jst. 

Naha Pilih TronHoo?

TronHoo kantor pusatna di shenzhen Cina. Ayeuna, éta parantos ngempelkeun pangalaman anu euyeub dina modél 3D sareng parangkat lunak nyetak 3D, program pendidikan STEAM ngahijikeun téknologi digital 3D, sareng sajabana, sareng TronHoo ngagaduhan sababaraha patén téknologi.

Pusat pembuatan TronHoo tempatna di Jiangxi Cina. Éta ngagaduhan pabrik standarisasi 15.000 méter pasagi, sapuluh kualitas luhur garis produksi filamen 3D otomatis otomatis, dua laboratorium tés profesional pikeun produk 3D.

Sareng tim produksi profesional kalayan téknologi anu hadé. Kapasitas produksi taunan printer 3D ngahontal 200,000 unit, sareng kapasitas produksi taunan filamén percetakan 3D ngahontal 1.500 ton.

2
3
4

Budaya Perusahaan

TronHoo ngupayakeun nyandak téknologi percetakan 3D kana kahirupan anjeun, sareng janten pamimpin inovasi téknologi percetakan 3D! 

  • Palanggan Kahiji
  • Téhnologi Anu Pangutamana
  • Persatuan sareng Kolaborasi
  • Fokus kana téknologi
  • Ngalayanan konsumén
  • Milarian bebeneran sareng janten pragmatik
  • Terampil dina téknologi
  • Berorientasi kualitas
  • Jasa pangsaéna
  • Bawa percetakan 3D
  • téknologi kana 
  • hirup anjeun!

Kursus Pangembangan

2020-05-01

Puseur manufaktur calakan
10 garis produksi filamen 3D kualitas luhur otomatis otomatis 2 laboratorium tés profesional
pikeun produk 3D Kapasitas produksi taunan printer 3D ngahontal 200.000 unit taunan
kapasitas produksi filamén percetakan 3D ngahontal 1.500t.

2020-01-07

TronHoo ngalegaan aplikasi printer 3D sareng bahan
Meunang reputasi tinggi dina printer 3D sareng bidang manufaktur material global.

2019-11-01

Pusat manufaktur cerdas TronHoo netep di Jiangxi
Pusat pembuatan TronHoo tempatna di Jiangxi Cina. Éta ngagaduhan pabrik standarisasi 15.000 méter pasagi Skala produksi sareng kakuatanana pisan berkesan.

2019-09-01

Relokasi markas TronHoo
Kakuatan téknis R&D produk, percetakan 3D anu kalibet dina lapangan terus ngalegaan.

2018-06-01

TronHoo datang ka payun
Téknologi inovatif sering pisan dinamis sareng ngabeledug. Proyék ieu diumumkeun dina unggal paméran sareng narik perhatian.

2017-12-29

TronHoo balayar
Kakuatan anu muncul dina bidang manufaktur aditif henteu tiasa dicegah!

Mitra