wili wili

He aha ka pilikia?

Hiki ke hana ʻia ka filament wili a kāʻili ʻia i kēlā me kēia wahi o ka paʻi ʻana, a me kekahi filament.Hiki paha ke ho'ōki i ka paʻi ʻana, ʻaʻohe paʻi ʻana ma waena o ka paʻi a i ʻole nā ​​pilikia ʻē aʻe.

Nā Kumu Hiki

∙ ʻAʻole hānai

∙ Filament Kuʻi

∙ Hoʻopaʻa ʻia ka Nozzle

∙ Kiʻekiʻe Retract Speed

∙ Paʻi wikiwiki loa

∙ Puka Extruder

 

Manaʻo kōkua hoʻoponopono

ʻAʻole hānai

Inā hoʻomaka ka filament ʻaʻole e hānai ma muli o ka wili ʻana, e kōkua i ka hoʻihoʻi ʻana i ka filament.Inā wili pinepine ʻia ka filament, e nānā i nā kumu ʻē aʻe.

E KIKI I KA FILAMENT MA

E kaomi i ka filament me ke kaomi mālie e kōkua iā ia ma o ka extruder, a hiki i ka hiki ke hānai hou.

E HOIKE I KA FILAMENT

I kekahi mau hihia, pono ʻoe e wehe a hoʻololi i ke filament a laila hānai hou.Ke wehe ʻia ka filament, e ʻoki i ka filament ma lalo o ka wili ʻana a laila e hānai hou i ka extruder.

ʻO ke kaula wili

Inā pili ka filament i hiki ʻole ke neʻe, e kaomi ka extruder ma ka lae hoʻokahi o ka filament, hiki ke kumu i ka wili.

Wehe i ka FILAMENT

E nānā inā e hānai mālie ana ka filament.No ka laʻana, e nānā i ka wili maikaʻi ʻana o ka spool a ʻaʻole i uhi ʻia ke filament, a i ʻole ʻaʻohe mea keakea mai ka spool a i ka extruder.

Hoʻopaʻa ʻia ka Nozzle

ʻAʻole hiki i ka filament ke hānai maikaʻi inā paʻa ka nozzle, i hiki ai ke kumu i ka wili.

E heleHoʻopaʻa ʻia ka Nozzleʻāpana no nā kikoʻī hou aku o ka hoʻoponopono ʻana i kēia pilikia.

E NANA I KA NOZZLE TEMPERATURE

Inā ua hānai ʻoe i kahi filament hou i ka wā i hoʻomaka ai ka hoʻopuka ʻana, e nānā pālua inā loaʻa iā ʻoe ka wela nozzle kūpono.

Kiʻekiʻe Retract Speed

Inā ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ka wikiwiki o ka hoʻihoʻi ʻana, a i ʻole ke hoʻāʻo nei ʻoe e hoʻihoʻi i ka filament nui loa, hiki ke hoʻokomo i ke kaomi nui mai ka extruder a hiki ke wili.

E HOOLOLI I KA WIWAI HOI

E ho'āʻo e hōʻemi i kou wikiwiki hoʻihoʻi ma 50% e ʻike inā pau ka pilikia.Inā pēlā, ʻo ka wikiwiki hoʻihoʻi paha kekahi o ka pilikia.

Paʻi ʻAkea loa

Ke paʻi wikiwiki loa, hiki ke hoʻokomo i ke kaomi nui mai ka extruder a hiki ke wili.

E HOOLOLI I KA WIWAI PA'I

E ho'āʻo e hoʻemi i ka wikiwiki o ka paʻi ʻana ma 50% e ʻike inā e pau ka wili filament.

Nā Pilikia Extruder

He mea nui loa ka Extruder i ka wili ana i ke filament.Inā ʻaʻole hana ka extruder i nā kūlana maikaʻi, e kāʻili ia i ke filament.

E HOOMAEMAE I KA HANA HOOLAHA

Inā hiki mai ka wili ʻana, hiki ke waiho ʻia kekahi mau wili filament ma luna o ka mea hoʻoheheʻe i loko o ka extruder.Hiki iā ia ke alakaʻi i ka paheʻe ʻana a i ʻole ka wili ʻana, i mea e hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ai ka mea extruding.

E HOOLOLI I KA PILI

Inā paʻa loa ka extruder tensioner, hiki ke wili.E wehe iki i ka mea hoʻopaneʻe a e hōʻoia ʻaʻohe paheʻe o ke filament i ka wā e hoʻokuke ana.

E HOOLOLI I KA EXTRUDER

Hiki i ka Extruder ma luna o ka wela ke palupalu a hoʻololi i ka filament i kumu e wili ai.Loaʻa ka Extruder i ka wela ke hana ʻino a i ʻole i kahi wela ambient kiʻekiʻe.No nā mea paʻi hānai pololei, kahi o ka extruder kokoke i ka nozzle, hiki ke hele maʻalahi ka mahana nozzle i ka extruder.Hiki i ka hoʻihoʻi ʻana i ka filament ke hele i ka wela i ka extruder pū kekahi.E hoʻohui i ka peʻahi e kōkua i ka hoʻomaloʻo ʻana i ka extruder.

mieol


Ka manawa hoʻouna: Dec-17-2020